SENARAI BUFFET RAMADHAN / TEMPAT BERBUKA PUASA 2017 DI SEKITAR KUALA LUMPUR & SELANGOR.

12:43:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


SENARAI BUFFET RAMADHAN / TEMPAT BERBUKA PUASA 2017 DI SEKITAR KUALA LUMPUR & SELANGOR

Dah banyak dah tempat Sally cuba makanan untuk berbuka puasa disekitar Kuala Lumpur dan Selangor...dan kebanyakkannya mempunyai kekurangan dan kekuatan yang berlainan pada menu yang dikemukakan..jadinya, tepuk dada tanyalah selera..

So, yang ni Sally susun dan buat satu entri supaya senang korang nak cari...Sally akan update list dari semasa ke semasa ye :)


Ada jugak beberapa tempat yang Sally dapat invitation tapi bukan untuk review, jadinya Sally just kongsi je details dengan korang eh...rajinkan sikit jari nak cari maklumat..hehe

→ Nak makan RUSA dan free flow DURIAN? Boleh jengah bufet Ramadan di Dorsett Putrajaya (www.dorsetthotels.com)

Dan ada juga beberapa pakej/bufet Ramadan yang lain yang dikongsikan daripada blogger-blogger di Malaysia...Sally letak kat bawah ni ↓

Quality Hotel City Centre (Kuala Lumpur)
Seri Pacific Hotel (Kuala Lumpur)
Restoran Bijan (Kuala Lumpur)
Enak KL (Starhill, Bukit Bintang)
Berjaya Times Square Hotel (Kuala Lumpur)
AnCasa Hotel & Spa (Kuala Lumpur)


You Might Also Like

5 comments:

  1. Wahhh, info yang sangat berguna sebab nia memang tengah cari tempat berbuka sekitar KL. Jom join giveaway nia jom sally :)

    http://nia-emkay.blogspot.my/2017/06/giveaway-giveaway-by-nia-emkay.html

    ReplyDelete
  2. kalau yg suka buffet mmg akan cuba pegi kan

    ReplyDelete
  3. Fuhhh banyak betul pilihan tempat untuk berbuka ni :)

    ReplyDelete
  4. Thanks for info...tengah cari tempat for family gathering

    ReplyDelete
  5. tahun ni xdak pun pi buffet2 mana2.. paling ekonomi meleset hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!