Susu pisang dari Korea!

10:05:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


Harini Sally rasa macam hari untuk mengimbau pasal Korea je..hahaha...Serius, lately ni Sally macam rindu gila nak ke Korea lagi...Boleh kata hampir setiap hari usha tiket..kot ada yang murah...hmmm...kenapa rindu Korea sangat ni ye?


Tak cukup dengan tu...Sally rindu sangat dengan susu pisang...Ada banyak kali jugak Sally pernah cerita pasal susu ni dalam blog...dan Sally pasti sangat orang yang minat pasal Korea mesti akan tau pasal susu ni...


Link atas tu kira link throwback la kalau korang nak baca lebih lanjut tentang susu ni...hmmm...Alhamdulillah sebab Allah pertemukan Sally dengan kak Anil Wanina, kirim dekat dia jugak laa...alhamdulillah...Sally dapat jugak minum susu pisang...Susu pisang ni sebenarnya ada je jual dalam kotak...tapi Sally lagi prefer kalau dapat susu dalam botol...rasa dia lain...Botol atas tu ada satu susu pisang dan satu lagi susu stoberi...Kalau korang nak rasa boleh la cari kedai yang jual barang barangan makanan Korea..tapi kena beli yang kotak jela ye...yg botol ni takde kat Malaysia..


Ye...beginilah wajah kanak-kanak yang dalam fasa kegembiraan bila dapat minum susu..hahahaha...tapi rindu pada Korea masih lagi on...rasanya kena g Korea jugak sekali ni..hahahah

You Might Also Like

13 comments:

  1. minum dlm kotak punya kurang feelnye ... yg botol tu jugak yg best

    ReplyDelete
  2. olooo botol dia pun cute.. kzaza mmg suka bila nama susu' ni hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyaa.. hee Lissa belum pun ada peluang jejak kaki di korea tu T_T

    ReplyDelete
  4. Wow, susu pisang, hehe~hr tu ade jmpe, tp bukan korea punya....

    sedap ka? tak loya? hehehe~ dah biase kann, hm..nona memang jarang minum susu susu nihh...

    ReplyDelete
  5. Dah terlanjur suka tu.. apa kata Sally jadi pembekal susu pisang kat M'sia pulak... Saya pun tak rasa macam mana rasanya susu pisang.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum sally...teringin gak nak pi Korea tu...:)

    ReplyDelete
  7. pernah minum jus pisang tapi muntah huhu, susu pisang mungkin better sikit kut

    ReplyDelete
  8. teringin nk rasa jugak susu pisang ni...rasa mcm da dgr kkak sally sebut byk kali jugak pasal susu ni.... nk pgi korea jugak.... jeles nya!

    ReplyDelete
  9. Belum ada peluang lagi nak rasa strawberry milk or banana milk ni.

    ReplyDelete
  10. Mesti sedap kan.. Tak pernah lagi minum susu perisa pisang.. Rasanya kat korea je ada kot..

    ReplyDelete
  11. Sedap tak dik sally....akak teringin nak rasa juga ni susu pisang dari korea..hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!