Travelogue Korea : Travel back to Malaysia

2:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Errr....balik ke Malaysia pun nak cerita ke..?

Hahahahaha...cerita jugak laa...sedih tau! Duduk dalam flight selama 6 jam pada hari jadi kita...muahahaha...Pulak tu takde orang ingat kan, tambah lagi sedih bila clash flight dengan CNBLUE...lagi laaa...hahahaha...


Disebabkan flight petang, jadinya pagi tu kali pertama kami bangun lambat..hahahaha...lepas tu terus g pantri, habiskan segala stok makanan yang ada...dah macam setahun tak makan je pagi tu..hahahaha...semua benda makan...serius semua...sampai rasa nak pecah perut..

Kalau korang ingat entry pasal U-Wa Guest House, korang mesti tau camne keadaan pantri dia kan...Kami tak risau sangat lambat sebab guest house ni tak jauh daripada Station Hongik University, kat situ ada subway yang direct ke Incheon Airport yang hanya makan masa 45minit untuk kesana. Tambang dia dalam KRW 3850 (RM 12.70)

Sampai airport je terus la sambung shopping, habiskan duit yang ada dalam T-Money...yang paling best sekali, semua dah check in bag baru pergi beli susu pisang! Adoi! sumpah clumsy gila...lepas tuuu.....



sesi habiskan susu pisang sebelum kena check dengan kastam dorang...bayangkan masing-masing minum 5-7 botol seorang dalam masa kurang 3 minit...mmg naik atas teruk perut jadinya, terus mata terbungkang besar sebab terlalu banyak energy yang dapat daripada susu tu...hahahaha...

Tapi apepun, alhamdulillah sebab selamat sampai ke Malaysia dan Korea, mu tunggu aku datang lagi sekali.. ^^,

You Might Also Like

7 comments:

  1. selalu tengok botol susu tu dalam game running man hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat KL susah nak dapat yg botol...sana je banyak...

      Delete
  2. Adik...
    Kakak TAG awak yer

    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/liebster-award-feb-2015.html

    ReplyDelete
  3. best sistem kat Korea tu... dari memana ada jer subway kan... kalau kat KL ada macam tu... satu Malaysia boleh pindah sana... haiiiii bila lah mrt nak siap nih yer...

    ReplyDelete
  4. hihuhi amboi 5 botol sekali hihihi T_T

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha , kesian ! Tak dapat nak feeling feeling minum susu pisang packaging Korea kat Msia. :D

    ReplyDelete
  6. Banyak minum susu pisang ya kak Sally :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!