Upgrade business card holder Sally.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments



Dulu kan...Sally pernah tulis berkenaan Business Card Blogger, penting ke? selepas Sally menghadiri SBB2014...Mmg masa tu dapat banyak jugak kad nama blogger...2014-2016, sebenarnya business card holder yang ada dah tak cukup dah...Jadinya tahun 2016, Sally ambik keputusan untuk upgrade daripada 100 keping kepada yang boleh memuatkan 320 keping...

Lepas ni kalau tak muat jugak, mau Sally beli yang 520 keping pulak...hahahaha...Tak sangka ramai sebenarnya blogger yang ada kat Malaysia...walaupun kad-kad yang ada pada Sally ada yang sudah meninggal dunia, ada yang sudah tidak aktif dalam dunia blog tapi Sally akan tetap simpan juga buat kenangan...

Macam mana korang simpan business card blogger yer..?

You Might Also Like

9 comments:

  1. saya tak pernah dpt bisnes kad blogger..saya pun xde kad...cam x layak je rase..hehe

    ReplyDelete
  2. kite pun tak de business card utk blogger.. blogger picisan je.. :)

    ReplyDelete
  3. La... kakak tak ada tau sebab tak pernah dpt pun
    Ada juga dpt satu-dua tapi tak simpan dalam folder macam simpan business card kerja.

    ReplyDelete
  4. bersepah kalau kad bisnes orang bagi kat akak..hahaha...

    ReplyDelete
  5. PC tak ada kad..terima kad pun tak ada lagi..hihi..

    ReplyDelete
  6. SBB 2016 coming soon 16 April ....bersedia untuk daftar

    ReplyDelete
  7. Saya simpan dalam kotak. haha!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!