Business Card Holder.

10:57:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments

Ingat lagi tak entry pasal business card untuk blogger, boleh baca kat SINI...semalam masa berjalan ke OU...masuk la ke Daiso...tapi benda yang nak dicari takde dan end up sally jumpa ni...


Bila ternampak business card yang banyak tu...terus la terdetik hati nak beli business card holder...sebab macam banyak...takut hilang pastu takut bersepah kat rumah pastu end up ibu buang ke kan...baik simpan elok-elok....


So, kepada mereka yang ada bagi kad kepada sally...jangan risau...sally simpan dengan baik..takkan hilang...hehehe...unless la kalau business card holder ni yang ghaib...muahahahaha...

You Might Also Like

20 comments:

  1. nak beli la kad holder,, aritu cari xjmpe,, kat daiso rupanya.. terpanjat kite , kad bella , kak sally ade simpan . tq ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kedai buku pun ada kot bella..heheharus la simpan org dah bagi..hehe

      Delete
  2. eh...nampak kad akak la kat situ....thanks Sally...nak buat cam sally jugak la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kek kad akak? akak sape..? hahaha...boleh..boleh..mohon tiru! ^__^

      Delete
  3. teringin gak nak ada bisnes card..heheh..cantik card holder tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti buat la niesa..boleh kita main tukar-tukar..hehe

      Delete
  4. hihihihi eiii nak jugakkkkkkkkkkkkkkk hihihihi <33333

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Kan? Hehehe..nasib baik ramai kata cantik..ngee~

      Delete
  6. Assalamualaikum Sally, comelnya! lama tak nampak card holder ni, terasa oldskool pula ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam sheila..hehe...Jgn la old school sangat..rasa tua plak..haha

      Delete
  7. memang mudah kalau ada holder macam ni sally...tambah lagi kalau yang jenis careless macam ika, tak ingat letak kat mana, lagi laa perlukan benda gini mihmihmih

    ReplyDelete
  8. comel je corak bunga macam tu sally.. :D

    ReplyDelete
  9. Macam teringin nak ada business card pula.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!