Geram tapi masih berterima kasih - #CTSG

10:10:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


Kisah ni berkesinambungan daripada entri meroyan Sally yang ada Part 1 & Part 2 tuu...Honestly, Sally tau ada quite a few jugak kawan-kawan Boice yang pergi ke konsert di Singapore, tapi saje jela buat-buat tak faham kan..hahahaha...

Sally ada jugak kawan yang memang menetap di Singapore, and I can assume that she's went to the concert as well...dengki tu memang la dengki, tapi bak kata kawan Sally...rezeki semua tu lain-lain...anggap jela kali ni bukan rezeki nak jumpa dorang...huihhh...insaf terus bila dapat mesej macam tuuu....



I received this picture after the concert ends...Jujur kata, geram tu geram la jugak sebab dorang boleh gagah WhatsApp kat Sally beberapa keping gambar plus the video that been taken on the concert itself...

Tapi dalam masa yang sama, Sally tetap berterima kasih sebabnya dorang ingat kat Sally dan kesian agaknya Sally dok mereput kat KL ni...tu tak masuk lagi kes meroyan dia kat blog dengan Facebook...hahahaha..I know that they were concern and pity me..

Sally rindu kat CNBLUE..I am...seriously...but I am okay already...hahahaha...bohong la kalau nak kata dah tak meroyan kan..tapi I'm okay...betul ni tak tipu..hihihi... Million of thanks to those who updating me about the concert and everything...Love you all! :)


As for ibu, she really made my day...Sally bangun pagi dengan bantal Jung Yong Hwa dengan bantal CNBLUE kat depan dan atas kepala...Bangun pagi tu agak terkejut jugak laa...dalam mamai tuu dok ingat, "weh...apa ni...Yonghwa.."

Nasib baik la tak menjerit ke ape...Konon bangun tidur ada Yonghwa depan mata...hahahaha...Sally tau dia kesian kat Sally sebab tak dapat pergi konsert...She indeed know that I really wanted to see them live, but...hmmm...

Thank you ibu..for your effort..

So, that's all my update about 2016 CNBLUE Live [Come Together] in Singapore..my so called update...yeahh..

You Might Also Like

5 comments:

  1. Bgus ibu support minat... Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. ha..ha..ha...
    nak tergelak akk baca entry sally nie laaa...
    adoi...adik...adik...

    ReplyDelete
  3. Thoughtfulnya yg gigih hantar gambar kat Sally. Buat obat ye...tapi ibu Sally paling sweeeettttt :)

    ReplyDelete
  4. Takpelah kak Sally. Lain kali boleh pergi lagi :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!