Boleh tak nak meroyan sekejap..?

3:02:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Amboiii sangat tajuknya kan...hmmm...korang...Sally nak mengadu ni...hahahaha...bolehhh laaa eh....CNBLUE nak datang Singapore untuk konsert 2016 CNBLUE Live [COME TOGETHER] in Singapore...Sedihnya bila Malaysia takde dalam senarai tour tahun ni...


 Bila dah hampir 13th February ni...hati tuu jadi makin stress sebab tak dapat pergi...believe me...I won't be there kali ni..hahahaha...Sally tau tahun lepas dua kali Sally cakap takkan g sana kan tapi end up ada kat Singapore jugak kan...hahahaha..tapi kali ni mmg betul-betul tak dapat pergi sana...sedihnyaaaa!!!


Kalau ikut hati mmg Sally nak redah je tapi tak boleh laa bila mengenangkan yang duit untuk travel ke Melbourne masih belum cukup...huwaaaa...mana nak jumpa duit neeehh! Rompak bank laa...mihmihmih...Korang...Sally sedih betul neh...kahkah...tak tipuu tauuu...dah la dekat sangat Singapore tu tapi masih tak dapat nak pergi jugak kali ni...

Alaaaa...ada je yang cakap, "Sally...dorang bukan kenal kau pun kalau kau g sana...membazir.."

Bohong la kalau Sally cakap yang dorang kenal Sally...dan bohong jugak laa kalau cakap Sally tak setuju dengan ayat membazir tuu...tapi...hmm...entahh laaa...kalau cakap pun tetap tak dapat pergi jugak kan...so, better shut up my mouth dan mereput di tepi pintuuu..~

You Might Also Like

9 comments:

  1. sabar yer sally, mungkin rezekinya lain kali...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaaa....tak dapat terima kenyataan laa kak

      Delete
  2. akk klu nampak gambar CNBLUE nie terbayang- bayang wajah adik comel nie...
    meroyan la dikkkk.... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekeke..mesti akak terbayang betapa meroyannya muka Sally kan?!

      Delete
  3. For real mega total seriously???????

    Hm im sorry for u kak sally hihi. Bertabah lah hati. Hmmm tapi hmmm nak gi kan. That feeling. Haih! Fangirl problem. Hish. Qila pulak nak meroyan hahahaha. Pahal takde malaysia in list :(((((((( and yes, ure going to melbourne nnt kang hm hm hm daymn. It's hard. Takpe kak sally im praying the best for ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. it is real my dear..huhuhu...CNBLUE dah sampai pun akak masih disini..sobs!

      Delete
  4. Faham kak Sally macam mana perasaannya tu T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. terasa diri mereput sendirian kat Malaysia ni tau...silap hari bulan jd baja compose terus :(

      Delete
  5. Pergh perh perh kak sally nak g melbourone . takpe mna tahu terjumpa geng cnblue tgh holiday dkt melbourne jugak ke .. Lagi besttttt ~~

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!