Boleh tak nak meroyan sekejap..? - Part 2

3:42:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments



Meroyan pun boleh ada part by part tauu..hahahaha...actually semalam Sally terlupa yang 13hb jugak merupakan hari untuk konsert 5 Divo yang bakal menggandingkan Taufik Batisah dan Hafiz, Hazama, Afgan, serta Judika...So, sebagai peminat Taufik, lagi sekali la Sally nak meroyan! Hahahahaha...stress tau tgk harga tiket dia...yang paling murah pun dah RM 128...



Haihhh! ada jugak la terdetik kat hati ni nak join Peraduan Menangi Tiket Konsert 5 Divo daripada Budiey.com, tapi rasa macam aduhaiiii....tak nak la menang pastu kena tgk sorang-sorang (yang penting yakin menang tuuu)...hahahaha...sebab dapat satu tiket jer..sobs! Jadinya Sally pun takde la join...haihhh laaa...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

On the other hand, Sally just baca yang CNBLUE dah selamat mendarat di Singapore pukul 2.30pm tadi...tapi kali ni takde gambar la sebab dorang lalu VIP route...jarang-jarang jadi ni sebab selalunya masa balik je baru dorang lalu VIP route...So, harapnya mood okay la masing-masing walaupun Jong Hyun baru balik dari Swiss...


To Jung Yong Hwa, CNBLUE and Taufik Batisah...
May everything going smoothly for the concert and enjoy to those who are going.. I will seeing you guys in a short time (well, maybe not this year)...



p/s : Elok sangat laa...Taufik Batisah dari Singapore ke Malaysia, yang CNBLUE dari Korea ke Singapore...dah macam main pass baton dahh..kahkahkah...

You Might Also Like

7 comments:

  1. kalau dapat dua boleh ajak akak..hehehe

    ReplyDelete
  2. dedua tak mau p hahahha
    i pergi hafiz hamidun aje..*flip hair

    kolin zainal

    ReplyDelete
  3. Kalau dah fans tu memang meroyan gak arr kan.... dulu Sha penah melalak sebab tak dapat pi konsert Wings.... maklumlah tiket mahal... kita plak skolah lagi.... mak bapak sorry laaa nak lepaskan... berhuhuhu berteman hingus dalam bilik... kah !

    ReplyDelete
  4. Kalau pegi sorang sorang kurang uummphh..

    ReplyDelete
  5. Amboi kak sally Meroyan ada part part .. Kohkohkoh .. Heeeeeemmmmm .. Hensemnyaaa yong hwaaaaaaaa~~~~~~~~,* berangan jmpa yong hwa

    ReplyDelete
  6. Takpelah. Saya kasi can kak Sally meroyan sekali dua. hehe.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!