CNBLUE | My 2gether album collection!

8:30:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

Kalau korang yang dah lama follow blog Sally, tau sangat pasal minat Sally kat kumpulan pop rock daripada Korea, CNBLUE...Dalam pertengahan bulan September yang lepas, CNBLUE buat comeback setelah setahun 7 bulan...lama betul nak tunggu dorang comeback as a whole, but they did it!

Dorang kembali dengan album penuh kedua mereka, "2gether"...Dalam album ni ada 11 buah lagu dan title track utk album ni, "Cinderella"...Macam yang Sally cerita dalam entry CNBLUE 2nd full album '2gether' & title track 'Cinderella' dan jugak Sally ada kongsi music video Cinderella...Basically, 2gether explores the Top 40, electro, and alternative rock...Masih kekalkan gaya mereka sebagai band pop rock...


 Taraaaa! Ni albumnya...2gether is available in three editions: released September 14, 2015, version A includes a 68-page photobook, one out of four random photo card between two sets, and a poster.  Version B released in September 21, includes a 64-page photobook, one out of four random photo card between two sets, and a poster and the Special Version, released September 30, 2015, 16-page photobook and a poster...

Tapi sayangnya, Sally punya yang Special Edition je...yang lagi dua tu milik blogger Faizah Azmi dengan kak Iza Ismail...hihihi...Sally pinjam je dorang punya ni kejap...sebab Sally mintak tolong daripada kak Anil Wanina yang tolong beli masa dia pergi Korea pertengahan bulan haritu..So, tak lengkap jugak la koleksi Sally sebenarnya...sebab ada satu sahaja...takpela.a..beli banyak-banyak pun buat ape kan...kang simpan je dalam almari jugak akhirnya..hihihi...

Jangan lupa dengar lagu dalam album ni ye! hihihi :)



You Might Also Like

5 comments:

  1. semalam tgk yong hwa dalam running man,,, hensem mak ai,,haha

    ReplyDelete
  2. peminat setia sungguh..hehehehehe.. :D

    ReplyDelete
  3. kita suka cnblue jugak....tpi youtube kt sini dia blog la album cnblue yg kt utube....i sedeh...

    ReplyDelete
  4. Memang kipas susah mati CNBLUE ni.

    ReplyDelete
  5. Rajin sally kumpul album cnblue.. ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!