CNBLUE 2nd full album '2gether' & title track 'Cinderella'

10:04:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Lama betul rasanya Sally tak cerita pasal CNBLUE...Sedia maklum la dorang pun tgh prepare untuk album baru yang akan released dan sebelum ni banyak pasal album Japan dorang yang mana Sally tak follow sangat pun...Lagu-lagu dia best jugak tapi Sally just download jela...tak busy sangat nak tau..kekeke


Minggu depan. 14th.

Hari yang ditunggu-tunggu lepas banyak sangat teaser dorang bagi kan...ni album penuh kedua yang akan dikeluarkan oleh CNBLUE...jujur kata mmg tgh excited laa...dan title track dalam album ni adalah CINDERELLA...berkisar pasal ape tu kita kena tunggu...Album ni diberi nama '2gether'....


Ni track list yang akan ada dalam album tu nanti...Katanya dorang akan menggunakan tema rock and roll, disco style...So, kita nantikan la macam mana nanti kan...hihihi...Tau korang tak excited, selalunya yang excited tu Sally je..hahahahah


Huwaaaa...untuk MV lagu Cinderella dorang jadi sangat romantik ouhhhh! Kita jelesss sangat...hahahahaha...okay laa...dah sebelum mental fangirl Sally jadi lagi teruk...ada baiknya Sally berenti...hihihi...So, Sally tinggalkan korang dengan video medley lagu-lagu yang bakal ada dalam album ni nanti....


p/s : Rasa macam nak g Korea bulan 10 ni...tgk konsert.. :)

You Might Also Like

3 comments:

  1. assalamualaikum sally.. lama akak tak singgah sini.. best lagu dalam video medley tu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, wawa singgah sabtu.. wah, ensemnye..:)

    ReplyDelete
  3. salam singgah petang dik sally....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!