Music Video Cinderella by CNBLUE

4:42:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


Minggu lepas, Sally ada cerita pasal CNBLUE 2nd full album '2gether' & title track 'Cinderella'... Mmg agak excited sebab akhirnya CNBLUE buat comeback jugak as whole...Walaupun Sally minat Jung Yong Hwa, Sally sentiasa rasa dia lebih bersinar kalau dalam CNBLUE as a whole!

So, kalau korang dah baca entry yang lepas tu...korang sure perasan yang Sally ada bagitau yang title track untuk album '2gether', 'Cinderella' akan released pada 14th September...tapi sebenarnya tgh malam tadi lagi dah upload cuma Sally je lambat sikit share dengan korang..hihihi


Sally nak sangat korang dengar lagu ni...best! Serius tak tipu..hihihi...Bukan la sebab Sally ni minat CNBLUE, tapi mmg arrangement lagu ni agak berbeza...dan abam abam CNBLUE Sally dah dewasa sangat ni..hihihi...handsome sangat pun la masing-masing...hahahahaha...


Okay, ni soalan serius...? Sape yang ada nak ke Korea dalam tempoh yang terdekat ni...? Sally nak kirim album ooo...huhuhu...nak simpan buat koleksi...hihihi...oh please! Nak album! Nak dengar semua lagu! Hahhahahaha...

You Might Also Like

5 comments:

  1. #ehhh best lah lagu nih... suka pulak tetiba...

    ReplyDelete
  2. suara yong hwa sentiasa best. hikhikhik

    ReplyDelete
  3. oo myoppa yonghwa :) suma dh hensem xjadi dh flower boy..mcm k.sally ckp suma dh dewa.. yup.. best arrangment lagu nie...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!