Senarai penyertaan Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

5:00:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Haa! Diam tak diam dah nak sampai ke penghujung dah kan...So, sebelum Sally nak umumkan pemenang dia...Sally senaraikan la dulu link penyertaan...Kepada yang link dia takde, sila pastikan yang semua syarat-syarat penyertaan yang Sally senaraikan tu korang dah buat...Sally dapat track yang ada beberapa akaun Instagram dah un-follow walaupun masih lagi dalam tempoh peraduan, so...kalau tak menang jangan tanya kenapa la kan..hihi...kira macam takde rezeki laa..kalau menang tu kira rezeki...lagipun Sally cakap kena follow, tak cakap pun tak boleh un-follow kan..So, kira penyertaan masih lagi diambil kira..


SENARAI LINK PENYERTAAN:


Masih sempat lagi kalau ada yang masih nak mencuba nasib...sebabnya selain daripada hadiah utama 1x Beauty Box yang ada macam-macam dalam tuu...Sally juga mungkin akan pilih beberapa orang yang Sally baca entri dia dan barang tu ada kat rumah Sally! HAHA...tgh baik hati ni baik join cepat!

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Korea Education Fair 2016

3:51:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Korea Education Fair 2016 is here!! Check this out~

For those who wish to further study in Korea, come and join the event to know more about the educational institutes and Korean Language Courses~

The event will be held in Penang (5th November 2016) and Kuala Lumpur (6th November 2016).

For more information, visit facebook.com/korea.education.fair


2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!