Mini stage LOZ Block inspired by CNBLUE.

8:47:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments


Ingat tak Sally ada cerita yang minat main LOZ Block Sally dah kembali...? Disebabkan tahun ni Sally sekali pun belum jumpa dengan CNBLUE, means CNBLUE takde any concert kat Malaysia...jadinya Sally nak kurangkan rasa rindu tuu...Sally pilih koleksi terbaru LOZ Block Sally dengan instruments yang mewakili CNBLUE...Hahahaha...walaupun tak la sama dengan yg mereka punya, tapi at least Sally nampak la benda ni..hehehe


Tadaaaa! Hehehe..ni la mini stage Sally yang Sally siapkan utk CNBLUE..tapi takde la sampai nak bagi dekat dorang...Sally nak simpan je buat kenangan...eheee...Mesti korang kata entah pape la Sally ni kan...tapi penyakit jadi fan-girl ni payah tau..hehe

Meh kita close up meh~


Piano ni dari dulu lagi Sally nak beli...Sebab dalam mana-mana konsert pun mmg Yonghwa akan main piano dia, tapi cuma lately ni je baru Sally jumpa yg jual piano..hahahaha...nampak tak Yonghwa sentiasa dalam sanubari? Kahkahkah! Eh, chop...ini orang panggil piano ke keyboard eh? Entah laaa...kira satu family la kannn.......?


The one and only drum version yang ada...Jadinya yang ni mestilah untuk Minhyuk...sebabnya hanya dia sorang je yang main drum dalam CNBLUE...hahahaha...nasib baik la ada jugak drum!


Tiga gitar ni macam biasa laaa...yang biru tu Jonghyun punya, yang merah tu Yonghwa dan yg hujung sekali tu Jungshin...okay, seriously masa Sally pilih gitar...Sally tak perasan yang mana yang dorang gunakan...cuma Sally beli yang mana nampak agak sama dengan yang biasa dorang guna..kecuali yang warna merah tu mmg Sally kenal la Yonghwa punya favorite..hahahaha...

Sampai la Sally teringat satu gambar ni...


Hahahaha...maknanya betul la percaturan Sally! hahahaha...

You Might Also Like

7 comments:

  1. Morning dear...
    adoi...budak nie klu dah minat,
    nak eja sanubari pun boleh jadi sanibaru.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sanibari la kak...baca lelok..hahahaha

      #tetaptypo

      Delete
  2. wahh minat cn blue ea.. yui dlu suka lagu dia..

    ReplyDelete
  3. beli kat ner tu??? brand ape?? serius lawaa...

    btw ada masa jemput join join segmen terbaru sy yer.. hehe :)

    ReplyDelete
  4. Alaaa nak tengok rambut semua orang normal macam zaman-zaman ni balik !! T_________T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!