Wednesday, August 31, 2016

Minat main LOZ Block datang balik!



Hehehehe...dah lama gila tak sampai mood nak update blog sebab dah terkena demam rindu! Rindu bukan rindu kat orang tau tapi rindu nak main LOZ Block...Kalau yang dah lama dengan blog Sally mesti perasan yang Sally suka gila main lego versi mini ni...LOZ Block ni bukan jenama LEGO tau...dia datang dari China tapi hampir sama la dengan LEGO...

Kalau korang perasan, dekat tab atas ni pun ada satu page Sally dedicate untuk LOZ Block and kat situ korang boleh cikidaut antara koleksi yang Sally ada...Untuk stok kali ni Sally utamakan beli instuments...hehehehe...kenapa Sally nak buat instruments ni Sally akan share dengan korang lepas siap...Sally siap beli case tau nak letak dorang ni...Adoi...melayang duit! Nasib baik jugak beli daripada China, jimat la jugak berbanding beli dekat sini...

Cuti ni korang buat ape..???

4 comments:

  1. Ni yang jenis kekcik2 tu kan? Ahaa, Nani tak berapa sangat nak main benda2 macam ni :)

    ReplyDelete
  2. wah... saya mmg suka main mini blocks ni. nanti nak buat entry pasal koleksi saya jugaklah hehe..

    ReplyDelete
  3. best jdkan koleksi ;)

    ReplyDelete
  4. sblum ni sy pun suka gak main block ni tapi lepastu lama2 minat tu terus hilang haha malas sebenarnya hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!