Kombo Jom! Berbuka di restoran 10 Years sempena Ramadhan 2016.

12:18:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments




Kalau masih ingat tahun lepas ada Sally kongsikan pasal restoran 10 Years ni...dan Sally sekali lagi dapat kesini untuk melihat menu mereka...fuhhh! Lama gila rasanya tak makan masakan di 10 Years ni...rindu gila dengan Char kuey Teow dorang!

Okay, tapi kali ni Sally bukan nak ceritakan pasal Char Kuey Teow ke ape ke tapi Sally nak kongsikan dengan korang menu kombo Jom! Berbuka...Selalunya kita berbelah bahagi nak makan ape untuk berbuka kan...semuanya sedap masa tengah lapar..Nampak nasi ayam nak, nampak nasi kerabu nak...nampak segala jenis masakan semuanya berselera la kan!

Haaa! Kali ni kombo Jom! Berbuka menawarkan 4 jenis nasi dengan harga RM60nett sahaja!
Kak Tum Nasi Kuning (Tawau, Sabah), Kak Pah Nasi Dagang (Terengganu), Kak Yati Nasi Lemak dan Nasi Kerabu Kelantan mmg sangat menarik...yela...dah tak payah nak fikir nak makan nasi ape...kita beli je 4 jenis terus..kan? Lagipun set ni datang dengan sate ayam sekali...wehhh~



Kombo Ramadhan :
6 Jun - 15 Julai 2016. Setiap hari bermula 6pm.
RM60 nett (termasuk 10% service charge dan 6% GST)
(Sesuai untuk 4 pax)
Valid utk dine-in dan take away.
Boleh call untuk pre-order, 3 jam sebelum datang.


Nancy Nyonya Laksa – RM16.90


T&T Prawn Mee – RM14.90


Abu Pasembur Indian Rojak - RM12.90


Prawn Curry Carbonara – RM22.90


Linguine Chicken Sambal Tomato – RM19.90

Kalau korang nak cuba makanan yang terkenal di Malaysia tanpa perlu ke negeri dimana mereka popular, Sally suggest korang ke restoran 10 Years...Selain daripada branch Sri Petaling, dah ada lagi satu branch yang baru...So, more choice! Jangan lupa berbuka dengan Kombo Jom! Berbuka di restoran 10 Years sempena Ramadhan 2016.

TEN YEARS
Sri Petaling:
No 1, Jalan Radin Bagus 6, Bandar Baru Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur.
Tel: 03-9054 9688

Evvolve Concept Mall:

G08, Ground Floor, Evolve Concept Mall, Jalan PJU 1A/4,
Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor.
Tel: 03-78310996

You Might Also Like

9 comments:

  1. Nice food . Tetibe rasa lapa tengok entry ni

    ReplyDelete
  2. Wah..dalam 1 hidangan boleh rasa 4 menu...awesome :)

    ReplyDelete
  3. Lapar tgk mknn. Nmpk sume sedap

    ReplyDelete
  4. sally nasi warna warni tu sedap jer tgk..

    ReplyDelete
  5. RM60 / 4 pax kira murah juga tu. Lepas ni kalau Sha rindu nasi kuning tu harus ke 10 years :)
    Tapi kat Tawau, nasi kuning depa makan for breakfast.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!