Selfie dengan bos besar #VillagePeople, Faiz Dickie!

4:42:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


Sape kat sini #VillagePeople..?

Instagramer Sally rasa kebanyakkan korang kenal dengan Faiz Dickie kan...Sally sebenarnya mula follow dia sejak nampak video dia yang mengarut tu...kejap jadi Sarabanon, kejap jadi Kak Leha Bunting, belum masuk jadi Nurse Puaka, Naabellahijabis lagi..Hahaha...walaupun gagah la dia buat video mengarut ni semua tapi sebenarnya ada banyak benda yang cuba dia ketengahkan...senang kata dia sindir secara halus laa...kalau terasa tu mmg sah la korang buat benda yang sama....

Masa kat Majlis pelancaran "Scarf Machine" by Aidijuma minggu lepas, dapat jugak la berjumpa dengan Phaisss ni buat kali pertama...hahahaha...masa dia kena interview, dia ada tanya...ada #VillagePeople tak kat sini...dengan muka tak segannya Sally boleh angkat tangan...hahahaha...punya konfiden tau jadi #VillagePeople!


Tahun lepas punya #BazaarLepak Sally tak dapat nak join sama...tapi jangan risau sebab InsyaAllah akan ada Bazaar Lepak 2.0! InsyaAllah dalam tahun 2016 ni juga walaupun belum tahu lagi bila akan dilaksanakan...waaahhh! Tak sabar kot nak tunggu...dengar kata tema Bazaar Lepak 2.0 macam zaman sukan sekolah dulu...ada rumah kuning, rumah hijau, rumah Bendahara, Temenggung, Laksamana bagai..haaaa~


Jangan lupa untuk dapatkan #BukuVillagePeople yang dah ada dipasaran sekarang ni...semoga lebih sukses lagi akan datang! InsyaAllah!

Instagram : @faizdickievp

You Might Also Like

5 comments:

  1. ya PC #villagepeople..alah suami je yang nampak PC angkat tangan..hihihihi..

    ReplyDelete
  2. imma #villagepeople tooooo wiwiwi

    ReplyDelete
  3. Bestnyer..untung Sally dapat jemputan even sana sini..Akak ni x tau la bila dpt merasa

    ReplyDelete
  4. bosnya nampak kecik dri sally... hehehe... lawak ja...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!