Nur Batrisyia dah masuk 4 bulan!

10:42:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments


Kadang-kadang...Sally ni mmg perasan yang macam semua orang ingat pasal entri dia...hahahaha...tapi kalau korang betul tak ingat sape Nur Batrisyia ni, boleh lerr baca kat entri I'm officially called "Acik Ly", mesti korang ingat balik..hahahaha...


Huwaaaa...Nur Batrisyia dah masuk 4 bulan! Sekejap sangat masa berlalu...tengok-tengok dah masuk 4 bulan dah umur dia...percaya tak kalau Sally cakap...baju new born semua dia dah tak muat..nak pakai jumpsuit atau rompers pun jangan harap laaa...semuanya dah senteng...hahahaha...Sally rasa dia ikut abang Sally yang nombor dua tuu...dia mmg tinggi gilaa....

Nur Batrisyia & Nanny

Bila tidur, geram je rasa nak kacau...bila dah bangun..haaaa...mmg habis kehujung pelusuk dunia dia nak meniarap...Nur Batrisyia ni jenis yang suka gosok muka, risau kadang tu kot terkena kuku dia ke kan...tak cukup dengan tuu...suka sangat makan tangan dia...kadang tu kalau leka sekejap...tengok-tengok dah penuh 5 jari dalam mulut dia...

Satu lagi dia suka sangat ketawa, kalau kita agah dia...mmg dia ketawa sungguh-sungguh...pernah sekali dia ketawa kat mall...semua orang pandang sebab ingat dia kena dera ke ape...sebab dia ketawa macam menangis plus mmg kuat sangat...ikut perangai sape laa ni Nur Batrisyia.. -_-

You Might Also Like

6 comments:

  1. tinggi mmg...wah tak sedar jap lagi nak setahun dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn..kejap je masa dah besar diaa...huwaaaa...jangan laaa besar cepat!

      Delete
  2. memang comel! geram aunty tengok pipi dia tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berkat minum susu yg banyak setiap hari..mihmihmih

      Delete
  3. sama macam anak IQ sekarang, kalau meniarap ntah ke mana dah...mulut memang selalu basah sebab asyik hisap penumbuk sendiri..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan IQ kan...kejap je dah penuh mulut dgn penumbuk diaa..hahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!