I'm officially called "Acik Ly"

4:34:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Hehehehe...Alhamdulillah...terima kasih Allah utk segala nikmat...


Harini...Sally dah official menjadi makcik...sebab kakak Sally dah selamat melahirkan cucu sulung keluarga kitorang...Baby girl...seberat 3.61kg...Rambut sangat lebat...pipi tembam! Hihihi...comel dia sama macam acik ly dia...

Baby girl ni lahir menggantikan arwah papa yang dah hampir 7 tahun meninggalkan kami...benar la kata orang...setiap yang Allah ambil tu akan digantikan dengan yang lain...buat masa ni tak banyak yang boleh Sally kongsikan...sebab Sally nak g hospital lepas balik keja nanti...beberapa info yang kat atas tu pun hasil daripada perbualan Sally dengan ibu..

Doakan semoga kakak Sally cepat sembuh...sebab kena cesarean tadi atas beberapa sebab kesihatan...huhuhu...tapi takpe laa...janji baby, mommy dia selamat...

^_^

You Might Also Like

12 comments:

  1. hihiiii nanti boleh laaa upload gambar nak jugak tengok mukaaaa baby tuuu mesti comel macam acik ly dia hiihiii. tahniahhh kakk

    ReplyDelete
  2. tahniah sally.. mesti comel baby.. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah sally udah jdi aunty

    ReplyDelete
  4. Hai acik Ly! Nak sainnnn! heheheh :D kirim salam peluk cium yer dekat anak buah Acik Ly :D tahniah :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah dik sally...dan jadi makcik2 ni dik sally...hihi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Tahniah mak cik... Eh... Hehe..

    ReplyDelete
  7. tahniah acikly :D deno cikcuu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!