Bila kenangan 2009 terjah ke WhatsApp.

12:37:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Terkejut Sally bila dapat gambar ni kat WhatsApp beberapa hari lepas...Gambar lama, gambar kenangan masa kami satu kelas sama-sama keluar untuk berbuka puasa...huihhh...tahun 2009 lagi gambar ni...Ya Allah, rindu sangat kat dorang...yang lelaki kat depan Sally tu takde la rindu mana, sebab dah dekat 4 tahun dah sambung degree sekali dengan dia..hahahaha...yang tu Qim...Sally pernah jugak cerita pasal dia dalam entri KPM Beranang Part 2, atau kalau korang search je Qim kat blog Sally...akan bersepah la pasal dia..hahahaha...

Yang baju biru tu Muhaimin, kawan baik Sally jugak...InsyaAllah akan menjadi suami pada pertengahan bulan Mac nanti...rasa macam nak ke Johor pulak ikut rombongan sambil jalan-jalan cuci mata...okay tak eh..? Kenduri belah dia pulak dijangka pada 19hb Mac di Ipoh...berjalan sakan la Sally bulan depan....

Sebelah Qim tu Yanie...dia la yang hantar gambar ni kat WhatsApp Sally...hihihi...bayangkan...kali terakhir Sally jumpa dia masa lepas konvo tahun 2011...lamanya rasa tak jumpa dengan Yani...hmmm...RINDU!!

Yang ada kat sebelah Sally tu, Zuraihah dan Farina...Farina yang pakai kacamata dan Zuraihah yang ada kat sebelah Sally...dorang ni pun lama dah Sally tak jumpa...rasanya sama macam Yanie jugak laa...Allahu, rindunya dengan kenangan zaman Diploma dulu...hmmm...harap-harap boleh buat gathering satu hari nanti...

You Might Also Like

2 comments:

  1. Lamanya.. Ada baiknya juga penggunaan whatsapp kan. ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!