KPM Beranang. (part 2)

1:48:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

**continued....

helo...hari ni sally nak sambung yang part one aritu...yg mane yang belom baca...boleh tgk kat KPM Beranang. (part 1).takut nanti tak paham pulak kan...hehehehe ...actually sally nak cerita pasal Kongsi 59..eh..ni bukan cerita pasal kongsi gelap mane-mane ek...ni geng sally time kat kolej...tp kalau cerita pasal dorang...confirm ade lapanblas part..hahhaha...so,dorang nnt time takde keja...baru boleh...

 

ni Qim...Mustaqim @ Che Qim...orang kelantan jugak...hahaha...*racist gila asyik kawan dgn org kelantan...hahahaha...ni best friend sally yang paling menyakitkan hati...kira segala perbuatan dia ni agak sengal...kadang malas nak layan dia...dia ni agak femes...mcm femes ames tu...Presiden MPP (Majlis Perwakilan Pelajar)...entah ape-ape lagi dia join...sampai satu kolej kenal dia la kan..hahahha...lagipun kitorang punya kelas ni nakal extra sikit,wanted! but still lecturer paling sayang kami...sebab byk benda yang kami boleh bawak pengaruh..hahahha...jahat kan? Qim sama mcm apek...dia satu kelas dgn sally since sem1-sem 5+1 and sekarang kami sambung degree kat UiTM Shah Alam...still satu kelas...alhamdulillah ^_^...banyak budak gegurl minat dia...especially junior la kan...sally? hahahha...dah tau sangat perangai dia...nak jatuh hati pon rasa menyampah! hahahaha...*sorry Qim! I lebiu laa...hhahaha


sorry la...banyak sangat gambar konvo...sally punya stok gambar dah hilang...lepas rumah kena pecah masuk and laptop dah hilang...kind of sad...tp anggap je la bukan rezeki sally kan...ohh...budak yang kurang tinggi tu...one of kawan baik sally merangkap kawan blk rumah sekali...Hasif nama dia...tp kami panggil dia asep jer..hehehe...teringat ade sekali,dia kantoi dgn lecturer sebab kaler rambut...hahaha...dgn konfiden dia cakap..."Puan,ni original ni..."..hahahha...ohh...lg satu sebab sally rapat dgn dia...sebab dia duduk area Wangsa Maju...so,satu kelas kan...jadi sally selalu blk rumah dengan dia...sekali dgn Hazeeq...see? kan sally cakap sally tak banyak kawan perempuan...huhuhu...but still I'm 100% gegurl ye..hahhaha...

safuan.kimi.sally.hazeeq.hasif.pit

kimi.safuan.min.qim.sally.hazeeq

 *to be continued...part 3

You Might Also Like

8 comments:

  1. sally kak pon banyak kawan dgn org kelantan gakk... :) sampai masa belajaq dulu org igt kak ni org kelantan .. dan kak sgt2 berbangga hahhaa ,, lupa daratan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..sally sebab mmg ramai budak kelantan kat sini kak..hahaha

      Delete
  2. wahh. comel nya. cantik baju konvo akak. huhu hana punya weird. -_-

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!