Sekitar majlis Meet & Greet Session with Azrel Ismail

3:59:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Fuhhh! Lama betul nak sampai mood untuk update pasal event yang satu ni...hahahaha...okay, ni merupakan kali pertama Sally hadiri Meet & Greet Session dengan artis Malaysia...Kalau sebelum ni banyak jumpa di event yang tertentu sahaja...Maksudnya tiada yang spesifik untuk satu-satu artis tu...
 
Seperti yang Sally update dalam entry [Live Update] Meet & Greet Session with Azrel Ismail, majlis ni berlangsung di restoran Peter & Mawar di Nexis Kota Damansara...Majlis berlangsung tepat pukul 3 petang...antara blogger yang hadir ialah kak +Farah Waheda Wahid , +Aqilah Azmi , kak +Anil Wanina , +Mama Darwiish , Aisyah Azizon & DikBee.

Basically majlis ni diadakan untuk mendekatkan lagi Azrel Ismail dengan kelab peminat beliau...biasa laa...artis...kalau takde sokongan daripada peminat mereka, tak kemana pun kan...dan Sally serta rakan blogger yang lain hanya datang untuk memeriahkan majlis sambil daftar jadi ahli kelab peminat..LOL!


Sis Amilathon Bt Jamaluddin, Pengarah Operasi Global Solution Resources Sdn Bhd & Azrel Ismail

So, this is our Azrel Ismail...Orangnya mmg tinggi...Sally rasa first time nampak dia di TV masa dia jd jurucakap untuk Shell...hahahaha...actually Sally perasan dia sebab muka dia iras dengan muka crush Sally..hahahaha...haiya! Ada pulak manusia yang iras melampau macam tuuu..

Lepas sesi kenal-kenal, dapat makan dulu...hihihi...Sally ingat makanan kat sini sama je macam kat kedai-kedai yang lain...but Allahu, makanan dia sedap gilaaa...yang paling best dia punya Creme Brulee...Sally siap berebut dengan Azrel makan...kahkah...eh, takpe ke panggil dia Azrel je? Mihmih...tak kisah laaa!

*Makanan nanti kita cerita entry lain*



Ada persembahan daripada Hady Rahim & Izzmad Harun...Dorang berdua ni sangat talented okay...Rasanya tak lama lagi sure dorang akan lebih terkenal dalam dunia nyanyian di Malaysia, keep it up bro!

Ada banyak aktiviti dengan Azrel hari tuu...ada aktiviti soal jawab, lucky draw...yang paling best sekali aktiviti selfie berkumpulan...Nak kena jadi yang paling kreatif baru boleh menang...Hahahaha...Sally teringatkan selfie gaya +uncle gedek yang tak boleh senyum...dan dapat la tempat kedua...hahahaha...Bolehlahh daripada takde kan...




Sally suka perwatakkan Azrel...dia tak kekok dengan peminat dia...Walaupun sedang meningkat naik...tapi masih lagi ada sifat rendah diri...So, keep it up bro! Hopefully you'll get far in this arena! :) 

Walaupun Sally bukanlah peminat dia...tapi Sally dapat rasakan kegembiraan para peminat beliau yang hadir...Ada yang malu-malu...ada yang very outspoken...dan macam-macam lagi laaa...hahahaha...Sally harap dorang ni akan kekal menyokong Azrel sampai bila-bila...tanpa peminat, artis bukanlah sesiapa...So, stay there guys and keep supporting!


Btw, tahniah kak +Farah Waheda Wahid sebab dapat pass untuk makan malam dengan Azrel Ismail...hahahaha...malam new year dia pi candle light dinner pulak...I is jeles okay...kahkah...nasib la bukan Taufik Batisah sebelah tuuu...kalau Taufik, matilanak! muahahahaha...


Sempat jugak la bergambar dengan Azrel Ismail & Izzmad Harun




Okay, akhir kata...#SeketulSally tepek la gambar dengan star of the day, Azrel Ismail...Jangan jeles okay...hahahaha...btw, in 2016 there will be more and more drama that will featured him...so, please stay tuned and keep supporting our local stars!

Special thanks to GSR Production, Azrel Ismail, Peter & Mawar restaurant for having us in the event..It was superb and I'm proud to be part of the event!

You Might Also Like

12 comments:

  1. hi there kak sally <333 hihuhihihui.
    Saya jeles dgn awak!!! Miahaha.
    <33333333333333
    Till we meet again saranghamnida!!!!

    ReplyDelete
  2. Azrel ismail ni pelakon ke penyanyi ? Hehe .. xbrpe nk knal sgt ^^

    ReplyDelete
  3. Nasib saya tak kenal. At least tak jealous. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...kira nasib baik ke tuuu? Kahkahkah!

      Delete
  4. Mcm hensem je kakk hihu jeles nii haha

    ReplyDelete
  5. Farah dapat candle light dinner ngan Azrel ni?????

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!