[Live Update] Meet & Greet Session with Azrel Ismail

3:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Haaa~ Sape kenal Azrel Ismail?


Okay, sekarang Sally ada di Peter & Mawar, Nexis Kota Damansara untuk satu event Meet & Greet bersama Azrel Ismail...antara pelakon lelaki yang baru bertapak dalam dunia lakonan di Malaysia...Sally dan beberapa orang rakan blogger dah ada disini untuk cover event ni...hehehe...kenapa laaa masa Taufik Batisah datang Malaysia tak pernahnya orang ajak Sally cover event?

Kahkahkah...okay, dah melalut!

Event ni ada dress code, Orange and Denim...menggelabah Sally cari baju nak pakai...hahahaha...nasib baiklahh ketemuuu juga...Hahaha...walaupun bukan peminat kan...tapi rasanya tak best la kalau dah ada dress code tapi kita tak ikut...

Sally mula kenal pelakon ni masa dia berlakon dalam drama "Syurga Nur" dalam slot Akasia TV3...hihihi...time tuu rasanya semua orang suka tengok lakonan dia kan...okay laa...Sally nak kena fokus balik ni...nnt Sally update lagi lepas event ni tamat yaaa!

Happy weekend semua!

You Might Also Like

7 comments:

  1. bestnya selalu dijemput pegi event macam ni :D tadi scroll ig pun nampak qila dgn kak ecah pegi sekali

    ReplyDelete
  2. tak kenal...sebab jarang tengok drama Melayu.tapi sebab dia hensem, nak gak suruh Sally kirim salam...hehe

    ReplyDelete
  3. oh muka kenal nama xtahu..sekarang dah tahu..hehe..selamat ber'event' sally

    ReplyDelete
  4. Kita tak kenal tapi amboi, tengok gambar dekat IG kak Sally, galak ya dengan Ecah dan Qila semua tu. hahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. galak sangat ke hahahaha. kak sally cepat aaa update :p

      Delete
  5. Sekali tengok muka dia macam Remy ishak ;)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!