DIY Cushion daripada Printcious.com!

11:48:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


Haritu Sally ada share denga korang pasal DIY Hadiah & Cenderahati dengan Printcious.com kan..? Hihihihi..Guess what? Sally dah tempah bantal cushion! Hahahaha...nampak tak Sally tulis Sally yang terpedaya sampai macam tu sekali...kahkah...Bakan satu eh, dua sekali Sally tempah!


Ye..ye...mmg Sally letak gambar CNBLUE jugak..Jangan buat muka macam tuu...hahahaha..Sally masa ni banyak design dah Sally letak...daripada gambar sendiri, gambar kucing, gambar travel ke Taiwan...tapi semuanya Sally rasa tak menarik...lepas tu letak gambar CNBLUE terus tekan 'order'!

Okay, Sally tau korang tak nak accept alasan Sally kan...hahahaha...Maafkan saya, saya rindu CNBLUE sangat..hikhik...Awalnya Sally risau sangat warna dia tak sama macam yang ada dalam website tu...yela selalunya pencahayaan buatkan benda tu nampak extra stricking or extra dull kan...tapi nasib baik! Nasib baik sangat sebab apa yang Sally order tu sama macam apa yang Sally dapat..

Masa dapat kat office, kawan office semua tgk...Dorang kata cantik details dia...sebab kadang-kadang bila kita order kan gambar tu nampak cantik tapi bila dapat macam pecah la ape la kan...tapi yang ni mmg Sally suka setiap satunya...Walaupun Sally prefer gambar tu penuh...means tanpa lingkaran putih tu...kalau full lagi cantik kan..? Lain kali order nak kena cari yang background dia putih la kan biar nampak cantikkk...

Eh, ada lain kali..?


HAHAHAHA...

Mestilah ada lain kali...Sally kalau bab-bab membeli belah tanpa ada kepentingan ni mmg laju jer Sally beli...hahahaha...sebab Sally suka sangat benda-benda DIY...Sally rasa semuanya dekat sangat dengan kita sebab orang lain takde benda yang sama..huhu...

Lepas ni Sally ingat nak DIY mug dengan buat puzzle pulak...untuk kawan baik Sally yang dah tamat pengajian, baru je konvo...huhuhu...sebab haritu tak dapat nak teman dia konvo...Sabah pulak...kalau dalam area Kuala Lumpur mmg Sally dah pergi dah...takpe laa...biar lambat asalkan ada tanda ingatan untuk dia...

Eh, korang tak terasa nak buat DIY cushion, T-shirt, mug SENDIRI ke..? Sally mmg suka benda macam ni...Mmg seronok kadang tu buat benda yang lain daripada orang lain...Biarlah buat untuk diri sendiri pun...asalkan dapat kepuasan yang orang lain tak dapat nak berikan..hihihi...

Dahh...sesape rasa nak DIY tu...cepat-cepat usha website www.printcious.com taau...yang best nya dengan pembelian melebihi RM75 korang layak untuk dapat free delivery tau! Jimat sangat!


Website | Facebook | Instagram

You Might Also Like

13 comments:

  1. Seramnya bantal ada gambar orang. Haha. :P

    ReplyDelete
  2. nak usha la nanti instagram dorang

    ReplyDelete
  3. akk mampu tersenyum jelaaaaa...
    adoi...pas nie letak gambar akak pulak..klu dah x tau nak letak gambar ape..hihihihih

    ReplyDelete
  4. bestnyaa boleh design bantal sendiri :D

    ReplyDelete
  5. omg........
    boleh diy muka crush la ni huhuhuhuh nk gak la mlm mlm peluk sumpah lena tidor hahahahah

    ReplyDelete
  6. Mesti tidur nyenyak je eh kak Sally lepas buat cushions ni. lol!

    ReplyDelete
  7. belanja 1 bantal yong hwa... hehehehe

    ReplyDelete
  8. lenalaaaa Sally tidooo malam pelok hasbeng.. hehe..

    ReplyDelete
  9. Kreatifnya.. pasti lena tidur sally dengan bantal tu.. ;)

    ReplyDelete
  10. wah ni membuatkan syg je kan bantal . okay dah boleh tukar bantal busuk :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!