Jeli - Kuala Terengganu - Kemaman - Cherating - Kuala Lumpur

4:00:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Cerita lama...3 minggu lepas, tapi baru nak cerita kot...hahaha...tak kisah laa...Sally takde idea nak update ape...so, cerita jela pasal ni...Alkisahnya lepas Majlis Aqiqah Nur Batrisyia, Sally dengan abang, mama & ibu balik dulu...kakak tinggal la kat rumah mak mertua dia... Bak kata bang Sally...dah alang-alang tu...jom la ke Kuala Terengganu...Jadinya lepas kenduri tu, terus la shoot ke Kuala Terengganu..

Sampai tu terus je cari hotel dan bump! terus tidur..hahahaha...penat gila kot...

Esoknya terus la jalan-jalan ke Pasar Payang, ke Pantai Batu Burok...senang kata mana yang dekat tu semuanya pergi je...





Lepas tu terus la balik ke Kuala Lumpur, lalu Kemaman dan Cherating...masa kat Cherating sempat jugak la berenti makan dan jalan-jalan kat pantai tu..huhuhu...Sally kan...dia mmg suka air pun..hihihi

Okay, nampak sangat macam takde benda nak cerita kan? hahahaha...

You Might Also Like

12 comments:

  1. wow terengganu. saya dh lama tak datang terengganu >< pantai dia banyak yg lawa2 kan? makanan pun sedap huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal...akak pun suka terengganu...tapi nak berjalan tu ken ada org bawak laa..hihi

      Delete
  2. Okay... nampak permainan kak sally. heehe

    ReplyDelete
  3. aik citer terengganu ni lagim bru lps singgah blog tadi pon citer ganu jugak..haishhh ni yg buat ciksu x sabar nk kesana. hikhiks

    pppsstt: sally just contact no yg ciksu bagi tu. in shaa Allah, nti dia bgtau harga n cara makan sekali. family my mil pon ambil pil uratt tu,

    ReplyDelete
  4. Selamat Datang Ke PantaiTimur. Ehhh. Hahahaa !

    ReplyDelete
  5. ingat nak ceritalah tempat2 best...haha.. ok lah kan berupdate..jgn biar berhabuk.. huhu

    ReplyDelete
  6. Bak kata pepatah, smbil menyelam minum air.. lepas kenduri, jalan2 lah kejap alang2 sampai, ye dak..

    ReplyDelete
  7. seronoknya... tepi pantai tu

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

    ReplyDelete
  8. Dah lama kak aiza tak pergi cherating.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!