Kesan selepas mengamalkan SkinSoul C-Jello - Collagen Jelly Bar

10:00:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments


Entri ni entri sambungan daripada entri : SkinSoul C-Jello - Collagen Jelly Bar 

Terlewat pulak share pasal ni kan...Beberapa minggu lepas phone Sally rosak...jadinya nak ambil gambar yang terkini tu terbantut...hihihi...tapi sempat la collect gambar daripada orang...so, range masa takde la jauh sangat kan....Masih lagi acceptable...

C-Jello - Collagen Jelly Bar ini menyokong pemulihan kulit dengan menjadikan kulit kita tampak muda , sihat dan berseri dengan cara yang selamat. C- Jello merupakan jeli pertama yang pernah dihasilan yang mampu membantu memberikan penyerapan yang paling berkesan dan dibuat secara eksklusif di Korea. SkinSoul C-Jello Collagen Jelly Bar ini diperbuat daripada German Fish (Cod, Pollock dan Haddock). Tiada bahan seperti hormon atau antibiotik pada ikan-ikan ni.

C-Jello - Collagen Jelly Bar ni memang sangat sesuai dengan mereka yang selalu sibuk, tapi masih nak jaga penampilan diri...mudah sangat cara nak makannya...hanya koyakkan satu sachet dan makan satu pada waktu pagi sebelum sarapan dan satu lagi sebelum tidur pada waktu malam...
 Masih ingat kulit muka Sally?


Selepas Sally amalkan selama 2 minggu, ternyata ada sedikit perubahan pasa wajah Sally...mungkin tidak la elok secara keseluruhan sebab hanya 2 minggu kan...tapi alhamdulillah ada beza sedikit...


Ini gambar pada hari yang ke 11...Malam tu Sally mmg takde pakai apa-apa krim ataupun bedak...ini serius eh...tapi kawan-kawan Sally tegur kenapa muka Sally nampak putih dan pinkish...Kalau korang tgk betul-betul pada bahagian pipi tu mmg nampak Sally punya muka ada kemerah-merahan sikit..hihihi...No blusher needed okay!

Parut besar tu susah sikit nak hilangkan...sebab parut jerawat yang agak teruk...tapi alhamdulillah jugak makin berkurang dari hari ke hari...

The most important stuff is, tolong la minum banyak air masa consume kolagen ni...sebab badan kita akan panas dan cepat dehydrated...Sally ni sampai kena tonsil haa sebab tak cukup air...Minum 3-4 liter sehari mengikut berat badan anda...The more the better result you'll see!


Secara keseluruhan, Sally sangat suka amalkan SkinSoul C-Jello - Collagen Jelly Bar ni...sebab selain daripada mudah untuk dimakan, ada terlalu banyak kelebihan yang dapat kita perolehi daripadanya...

Untuk bagi korang lagi happy, Sally nak share dengan korang code #SSSally yang boleh korang gunakan untuk dapat special price!

Korang pergi je kemana-mana branch, Mid Valley pun okay...gunakan code #SSSally. Yang paling penting korang kena tunjuk yang korang dah sedia follow blog Sally dan dah like Facebook Skin Soul.

Dengan code tersebut, korang akan dapat:

Membeli SkinSoul SkinShield Travelling Set dengan harga promosi, hanya RM388 (NP: RM500)
Korang jugak entitled untuk mendapatkan SkinSoul SkinShield Set yang berharga RM100 dengan setiap pembelian minimum RM100 atau lebih dalam satu resit yang sama.
**T&C Applied
So, cepat-cepat singgah mana-mana kedai SkinSoul dan gunakan code #SSSally tau!

Website : Skin Soul - The Soul of Your Skin
Facebook : https://www.facebook.com/skinsoul

You Might Also Like

11 comments:

  1. memang nampak perubahan positif selepas sally gunakan skinsoul tu.. bagus tu sally.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda ni mmg alhamdulillah elok kak...nak sambung tapi...hihihi

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah...mmg seronok tgk kesan dia walaupun selepas 2 minggu je

      Delete
  3. Kenapa ya kalau kita consume collagen kita akan cepat dehydrated?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb collagen perlu banyak air utk bertindak...so, bada kita akan kurang air sebab collagen tu dah serap :)

      Delete
  4. Replies
    1. suka suka! excited tgk muka sendiri..hahahaha

      Delete
  5. makin jelita laa Acik Ly lepas ni =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu baby NB pun ikut muka cik ly dia yg jelita..hahahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!