Friday, January 10, 2020

Pakej Travel Muslim Korea (Seoul - Spring 2020)


"Nak travel tapi malas nak plan itinerary? nak makan tapi takut tak halal?"

Dilema kan kalau pergi trip tapi takde guide, sebab tu Seoul-mate buddies korang ada untuk membantu!

PAKEJ MURAH SEOUL (5H4M)!

🍁 PAKEJ MUSIM BUNGA - Spring 2020 🍁

Konsep kami sangat mudah..Pakej percutian budget, MENYEDIAKAN sepenuhnya transportation, makan 3 kali sehari, guesthouse yang selesa, admission fees, semuanya ditanggung beres! Matlamat kami, korang dapat menghabiskan masa di Seoul, dengan budget yang rendah.
.
Harga pakej:
i) 5H4M - RM 1,799
ii) 5H4M - RM 1,899 (Entrance ke taman tema - 🎑 Everland 🎒)
.
Pakej termasuk:
a) Airport Pick Up πŸ›¬ & Drop πŸ›«
b) Pengangkutan (SubwayπŸšƒ/Bas🚌/TeksiπŸš•)
c) Makan 3x sehari πŸ•πŸ£πŸ±πŸ”
d) Entrance Fee πŸ’°πŸ’°
e) Penginapan (Guesthouse/Hotel) 🏠🏑
f) Tour guide melayu, muslim & comel 😬
.
❌ Pakej tidak termasuk:
a) Tiket penerbangan
b) Duit belanja personal πŸ’Έ

* Pakej ini tidak sesuai utk warga tua πŸ‘΄πŸ‘΅ dan kanak-kanak dibawah umur 2 tahun πŸ‘ΆπŸ‘¦πŸ‘§ *

πŸ“† Tarikh : (5H4M)
1 - 5 April 2020
8 - 12 April 2020

πŸ’΅ Deposit:
RM500 (Deposit tidak akan dikembalikan jika ada sebarang pembatalan tanpa sebab munasabah, dan baki perlu diselesaikan sebulan sebelum tarikh travel)

Hubungi kami SEKARANG! WhatsApp/SMS:
πŸ“± Hidayah : https://bit.ly/3075gXl
πŸ“± Sally : https://bit.ly/2Nc5W8s

No comments:

Post a Comment

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!