Tuesday, September 10, 2019

Cara Paling Pantas Nak Hilangkan Mata Panda (Dark Circle).


Baik perempuan atau lelaki, mostly ada masalah mata panda. Kalau Panda tu comel la mata hitam macam tu, tapi kalau kita ni...ada lingkaran gelap bawah mata, ada eyebag...mmg sedikit sebanyak mencacatkan penampilan.

Ramai yang sangka sebab ada lingkaran bawah mata tu berpunca daripada kurang tidur, itu mmg salah satu sebab tapi ada beberapa seperti terdedah kepada cahaya matahari yang berpanjangan, eye strain, malah salah satu sebab berpunca daripada sejarah keluarga juga. Sebab itu mencegah dan merawat MATAPANDA atau DARK CIRCLE memang perlu, dan sebab itu juga Sally nak kongsikan pasal Natural Instinct: Dark Circle + Wrinkle Correction Eye Creme



KESAN KELIHATAN SEAWAL 2 KE 3 MINGGU.
Pantas kan?

Natural Instinct: Dark Circle + Wrinkle Correction Eye Creme dibuat di Australia dan dibawa masuk ke Malaysia. Ianya dipercayai mampu tangani masalah kedutan & lingkaran gelap bawah mata; keberkesanan hampir 93% !!

Produk ini 100% bebas dari bahan Toxic Sulphates, Petrochemicals, Parabens & lain - lain. Jadinya tak perlu risau akan kesan sampingan yang tidak diingini. Ianya sangat selamat digunakan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Sally dah guna hampir dua minggu, awalnya macam tak nampak sangat masalah ini masalah besar sebab kulit muka Sally mmg agak gelap, melayu la katakan...hahahaha...tapi bila ada yang tegur, malu ooo~ terus insaf dan konsisten pakai Natural Instinct: Dark Circle + Wrinkle Correction Eye Creme.

Nasib baik la cepat bertindak, hmmm...lepas ni kena cukup tidur dan tidur awal. Sally selalu berjaga malam nak siapkan kerja, kadang-kadang menginjak ke pukul 2-3am setiap hari. Bila tidur lewat, bangun awal sebab nak solat Subuh, dah tak boleh nak tidur balik, memang bagi efek buruk dekat kulit wajah dan bahagian mata khususnya.



Ini gambar lepas Sally buat rawatan Hydra Ovy Glow C, muka memang cerah tapi kalau korang tengok betul-betul lingkaran gelap bawah mata Sally agak ketara sebenarnya. Lepas guna hampir dua minggu, mmg teruja la kisah dia sebab lingkaran tu dah berkurang dan bawah bahagian mata nampak sekata dan tak hitam!



Cara nak pakai pun mudah sahaja, gunakan 3 kali sehari; selepas Solat Subuh/selepas mandi, selepas solat Zohor dan akhir sekali waktu malam sebelum tidur. Senang sangat kan? Yang best sebab korang boleh nampak perbezaan seawal 2 minggu penggunaan, bergantung kepada keadaan kulit masing-masing juga.

Hapuskan DARK CIRCLE mata, ingat Natural Instinct !!
WhatsApp segera 0137706708 atau pun klik link https://bit.ly/2I3f1iW

12 comments:

  1. Macam menarik sangat nie Sally.. Kak Sue pun ada dark circle..

    ReplyDelete
  2. serius menjadik ke sally.. mata panda tebal sgt ni.. haaa..

    ReplyDelete
  3. Akk ni dark circle tak teruk sgt tapi eye bag tu yg teruk. Dah mcm2 produk cuba tp tak leh hilang gak. Kalau ni leh kurangkan eyebag..leh lah akk cuba

    ReplyDelete
  4. Dulu ada gak dark circle yg teruk.. Skg dh ok sikit. Next time bila2 boleh la beli produk ni pula

    ReplyDelete
  5. Oo.. Rupanya lingkaran hitam tu bukan sebab tido lewat je ye. Baru tahu punca lainnya kenapa.
    Bagus juga kan ada alat bantuan yang blh mencerahkan balik.

    ReplyDelete
  6. Susah nak hilangkan dark circle kan. Kalau dah jumpa yang serasi, teruskanlah..

    ReplyDelete
  7. Bagus nih boleh try jugak.. Mata Bonde mmg lebam kurang tido asyik hadap pc rumah dgn opis dah sama dah

    ReplyDelete
  8. sama macam akak la. tidur jam 1-2 pagi.Jam 6 dah start tangan sotong semua benda nak kena siap kan . memang tido tak cukup. lepas tu jam 10 bedal tido kejap.Muka jadi sembab, kulit kering,dan mata la paling terkesan .dengan lebam nya, dengan mata merah lagi.. sedih tengok.

    ReplyDelete
  9. Bestnya boleh hilangkan dark circle seawal 2 weeks. Kena cuba ni. Nak pakai pun senang je.

    ReplyDelete
  10. Wow.. Amazing!! Akk pn mata panda gak.. Hari2 tidur lewat, bagun awal huhu

    ReplyDelete
  11. Kulit sally makin lawa...serasi dengan sally ni...alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. seronoknya dah hilang dark circle tu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!