Monday, April 8, 2019

Kempen "Raya Semua Baru" daripada rangkaian MBH menjelang Aidilfitri 2019.


Fuhhh~ Diam tak diam dah nak menjengah Ramadan dah kan...pantas betul masa berlalu...sekejap je dah masuk bulan baru, kang sekejap tu dah nak puasa, lepas tu nak raya...Selalunya bila nak cerita pasal raya ni kadang orang buat persiapan tu kdang 2-3 bulan sebelum lagi...ada tu yang belum puasa pun dah siap semua perkakas untuk raya...



Yes! Semua itu perlu awal okay...tau jela kalau tailor pun kadang 2-3 bulan sebelum puasa dah tak nak ambik tempahan...jadinya persiapan awal tu sangat la perlu...tapi untuk raya kali ni Sally nak suggest korang untuk persiapkan diri dengan Kempen "Raya Semua Baru" daripada rangkaian MBH.

Siapa yang tak kenal dengan MBH MEDISPA, MBH HAIRCARE, MBH BODY THEORY dan DERMAKLAIR kan...Untuk persiapan Aidilfitri 2019 ini, gabungan empat anak syarikat MOHA Group akan memberikan kita pakej penjagaan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki bermula 1 April sehingga 31 Mei 2019.


Puan Yaya Mohammad (Pengarah Urusan MOHA Group Sdn. Bhd.)

Antara rawatan terbaru yang ada ialah:
💥 Hair Growth Booster Laser
💥 Salmon DNA Booster Treatment
💥 Pinkish Check KPOP
💥 Crystal Clear Treatment
💥 Vitamin C Whitening Infusion
💥 Straight Loss Shell - rawatan "inch-loss"





Selain daripadaitu, DERMAKLAIR juga melancarkan set "Sensitive Skincare", "Whitening Tablet", UV Tinted PRO", Let It Melt dan "Burn It Fast".



Untuk menghargai pelanggan mereka, MBH juga melancarkan program Loyalty yang merangkumi aktiviti yang menarik. Selain daripada itu ianya hadir dengan kelebihan "loyalty point", diskaun, rawatan percuma, kad keahlian MBH sebagai tanda terima kasih dan memberikan kepuasan maksima terhadap nilai pembelian yang telah dilaburkan oleh pelanggan mereka.



So, jangan lupa grab peluang keemasan ni tau...PAKEJ RAYA MBH DGN HARGA SERENDAH RM199 SAHAJA!!

Website :www.mbhmedispa.com
FB : @MBH Medispa | @MBH Haircare Malaysia | MBH Body Theory
IG : @mbh_medispa | @mbh.haircare_malaysia | @mbhbodytheoryhq

10 comments:

  1. eh.eh...tudung awak sama ngan akk la..kekekeke :)

    ReplyDelete
  2. serba baru lah sempena raya nanti selain baju baru semua tu. muka dan badan pun baru gitu :)

    ReplyDelete
  3. Sempena raya wajib semua baru termasuk skincare.. hehehe.. barulah raya..

    ReplyDelete
  4. Tudung tuuu sama ngan kitaaaa laa.. Hehe
    Nak raya semuaaa baru.. Termasuklah segala penjagaan muka semua ye..

    ReplyDelete
  5. Bukan nak raya je Sally.. Kenduri kawen pun masa tu memang banyak. So kena siapkan diri cantik2 la.

    ReplyDelete
  6. wahh sally.. amboii.. dah bersiap sedia ye nak nampak lain dari lain ye raya nanti.. hehehe.. TB pun rasa teringin nak memanjakan diri dekat MBH Medispa ni.. tapi jauh le pulok

    ReplyDelete
  7. Kita tengah fikir nak booking bila ni.. Hehehw.. Nak buat pibkish face ni.. Auchhh.. Nak cantik hari raya nanti

    ReplyDelete
  8. Eh eh murahlah harga pakej yang ditawarkan. Boleh cantik sesama Raya nanti

    ReplyDelete
  9. Wahh mbh makin maju skrg ye.. Mcm2 treatment ada... Rasa nk booking juga la tuk raya nnti

    ReplyDelete
  10. Wah best! raya semua mestilah kena baru. Nanti i check out their products.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!