Wednesday, March 13, 2019

Kofi Kraze² di klia2


klia2 | Sally, kalau bercakap pasal kopi mmg terus ada tenaga la nak menaip...hahahaha...Baru-baru ni Sally ke klia2, kebetulan sebab awal pagi jadinya mmg terus la terasa nak minum kopi...baru la ada tenaga nak buat kerja seharian.





Kofi Kraze² ni terletak di level 3, dalam terminal klia2...dan terkenal sbb menyediakan Tropical & Premium Cold Brew Coffee, so...kalau korang jenis perut yang kurang toleransi bila minum kopi, usually sebab kopi tu asidik dia tinggi...korang kena cuba Cold Brew Coffee...sebab Sally yakin akan lebih baik la...Yang lagi best sebab tinggi dengan antioksida.

Sally punya la excited, siap cuba banyak jenis kopi...lagi-lagi sebab kopi dia semua Tropical menu...Asian taste la...Bayangkan ada kopi pandan, kopi durian, kopi keledek ungu...eh la...macam-macam ada...tapi Sally cuba Kokonut Burst (Kopi Santan/Kelapa), Herbal Splash (Kopi Pandan), Kopi Masala dan Chili Choco (Kopi Cili).


Herbal Splash (Kopi Pandan)

Or incase kalau korang non-coffee person pun takde masalah sbb non-coffee menu dia; contohnya mcm Hot Chocolate di Kofi Kraze² ni pun sedap..Very chocolatey but not too sweet...hmm... a satisfying choice for chocoholics lorrr!



Dan...dan...please cuba sandwich dia...semua sedap, Sally sampai tahap tak boleh pilih ambik semua jenis...hahahaha...Yang best pasal sandwich mereka, inti tu sama tinggi dengan kepingan roti tu tau...mmg terlalu puas hati bila makan...hehehe


Chili Choco (Kopi Cili)

Kofi Kraze2 Premium Cold Brew Coffee
L3-23, Level 3, gateway@klia2
Office: 03-5166 4862
H/P: +6012-851 7737
FB : www.facebook.com/kofikraze2 | IG : @kofikraze2

8 comments:

  1. Cantiknya herbal craze tu. Looks like a great place for breakfast

    ReplyDelete
  2. Baru buka ke macam mana eh kedai ni? Sebab kalau pergi KLIA2 macam tak pernah nampak.

    ReplyDelete
  3. Waaaaa.. tgk kopinye pun dah terasa nak cuba.. Yang tak minat coffee pun boleh jatuh cinta klu cmni..

    ReplyDelete
  4. Oh my god.. Macam-macam kopi ade.. Biar betik.. Apa rasa tu.. Hahaha... Kena cuba la gini

    ReplyDelete
  5. Wahhh sandwich dia tu memang tak kedekut inti. Tengok dalam gambar pun boleh bayangkan memang inti dia banyak. Mostly emi beli sandwich selalunya alahai kedekut sangat letak inti cenonet.

    ReplyDelete
  6. Ok sis next week sebelum i fly off to India I singgah this cafe dulu. Isi perut sebelum take off.

    ReplyDelete
  7. Amboi dapat kopibtwrus bertenaga ye .Akak tak minum kopi plak

    ReplyDelete
  8. hari tu pun nampak bella jamal share kofi kraze ni...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!