Tuesday, December 18, 2018

Belanja RM30 boleh menang hadiah RM225,000 di San Francisco Coffee.


Siapa sini peminat kopi?

Kalau jawapan korang YES, maknanya kita mmg geng...Sally mmg suka gila minum kopi...korang tak boleh bayang macam mana Sally addict dengan kopi sampai satu tahap dulu selalu kena migraine, tapi itu dulu la sebab sekarang badan dah serasi dengan kopi...hahaha...My blood type is coffee ya know~ hahaha


So, kebetulan semalam, Sally lepak dengan Kak Atie, rakan blogger yang mmg penggemar kopi macam Sally...Biasanya kalau lepak mesti akan cari kedai kopi, so kebetulan masa lepak kat KLCC, saje la ajak dia ke San Francisco Coffee sebab selalunya jarang la jumpa outlet San Francisco Coffee.

Masa nak byr tu, cashier tanya kalau ada kad MyDebit, well siapa la yang takde sekarang ni kan...jadinya dia suggest supaya bayar sekali dan boleh join MYDEBIT WAVE & WIN CONTEST.


Cara nak join contest ini pun sangat la mudah, lepas dah bayar menggunakan kad MyDebit korang, tak kisah la mana-mana bank pun...lepas tu cuma kena isikan maklumat penting seperti NAMA, NOMBOR IC, EMAIL, NO TELEFON dan ALAMAT RUMAH pada belakang resit tersebut dan hantar je kat mana-mana outlet San Francisco Coffee...lagi senang hantar je kat cashier tu balik...hahahaha...


Hadiah-hadiah bernilai RM225,000 boleh dimenangi tau antaranya:

Hadiah Utama
2 x Branded Italian Handmade Coffee Machine worth RM40,000 each with Coffee Grinders and professional training

Hadiah Pertama
5 x Premium Branded Road Bicycles worth RM10,000 each

Hadiah Kedua
4 x Sony Cameras with accessories worth RM10,000 each

Hadiah Ketiga
8 x iPhone X worth RM5,200 each

Hadiah Saguhati
4 x Apple Watch worth RM1,800 each
3 x Marshall headphones worth RM400 each
50 x BODUM French Press worth RM100 each

Menarik kan semua hadiah dia? Sally pun tertarik dekat Coffee Machine yang menjadi hadiah utama tuuu...bayangkan ada mesin kopi dirumah, lepas tu dapat special professional training lagi kan...fuhhh...mmg a dream come true la, mana tau terus bukak kedai kopi depan rumah nanti...hahahaha...

So guys, yang mana lalu kat mana-mana outlet San Francisco Coffee, bermula 5 November 2018 – 28 Februari 2019...belanja RM30 menggunakan kad MyDebit dan berdoa la supaya menjadi salah satu pemenang hadiah-hadiah yang ditawarkan! Untuk terma dan syarat, boleh ke laman Facebook SAN FRANCISCO COFFEE Co.

13 comments:

  1. Zaza tak pernah masuk lagi.. Lama sgt tak jalan2 kl masuk tempat mkn mcm ni.. Kalau sesiapa bdekatan tu boleh la join peraduan ni.. Hadiah pun syok

    ReplyDelete
  2. Saya!saya! Saya suka kopi! hadiah menarik tu. Nak join ke tak ni ye.

    ReplyDelete
  3. Wahhh contest lumayan sgt ni...k.el mmg suka mnm kopi..lg2 kopi sf ni..suka hazelnut...nti nak terjah lah

    ReplyDelete
  4. Kita tak minum coffee. Tapi sbb hadiah lumayann. Boleh je minum.. Hihihi..

    ReplyDelete
  5. kak rose peminat kopi!!!! hihihi.. suka sangat.tapi area sini, tak ada SF Coffee..

    ReplyDelete
  6. Bestla klu dpt machine cofee.. hari2 bancuh kopi sedap2..

    ReplyDelete
  7. Pergh hadiah dia lumayan.. Belanja rm30 je.. Siapa yang bertuah tu ye.. Haishh nak cuba nasibla.. Lagipun tak pernah minum sf lagi ni

    ReplyDelete
  8. wowww belanja rm30 je dah boleh ada peluang menang??? best ni

    ReplyDelete
  9. Kopi SF xpernah try tp nak juga try... Skrg pon dh addict dgn kopi je.. Hahaha.. Wah leh join contest ni kot2 menang ke kan..

    ReplyDelete
  10. Lumayan nyerr ha1stiah contest ni. Belanja rm30 jerkk..ok jom lepak

    ReplyDelete
  11. Bestnya nak joint tapi Ni kat area kl je kan, jauh pula nak pergi. Nak hadiah tu best sangt

    ReplyDelete
  12. awak menang jangan lupa kita ya.. hahahahah~ sedap rupanya kopi SF.. teringin lagi..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!