Thursday, November 15, 2018

Arts and Lights @ Southville City 2018 | #LitByMahSing


Minggu lepas, lepas habis kelas, Syifa' ajak ke sini...sebab nak teman adik dia yang nak mencari gambar...almaklum la Instagrammer kan..kena cari gambar yang cantik-cantik...Honestly Sally bukannya peminat photoshoot ni tapi suka jugak la kadang tuuu...tapi nak mencari shot bukan kepakaran Sally walaupun Sally suka ambil gambar orang.







Berkeluasan hampir 25,000 kali persegi, dekat sini ada beberapa bilik yang mempunyai beberapa jenis tema daripada beberapa sponsor yang berlainan...So kiranya ada banyak shot dan background yang korang boleh cuba disini...dan yang penting sekali MASUK PERCUMA! Walaupun masuk percuma korang kena daftar tau sebelum masuk.

Berita baik lagi sebab Arts and Lights dah pun dilanjutkan sampai 25 November...sayangnya sebab hanya dibuka pada hari Sabtu dan Ahad sahaja..dan dibuka daripada pukul 3pm - 9pm...Sally sarankan korang pergi awal kalau tak nak beratur atau pun kalau korang rajin selalu la pergi ke laman sesawang mereka sebab setiap minggu ada 200 VIP Fast Pass, jadinya tak perlu beratur...tapi limited tau...







Bukan tu je, korang berpeluang untuk menang telefon bimbit baru; SAMSUNG GALAXY NOTE 9...Macam mana nak menang, senang je...korang ambil gambar di mana-mana kawasan Arts and Lights dan upload ke Instagram, guna kan tanda pagar #LitByMahSing dan jangan lupa tag sekali @artsandlights



ARTS & LIGHTS
Southville City, Taman Teknologi Mint, 43000 Bangi, Selangor
www.artsandlights.com.my

7 comments:

  1. bestnya tengok gambar2 tu. lighting tu terbaik

    ReplyDelete
  2. tq dear...Ya Allah semalam akk mmg nak cari website tempat ni..
    akk terlupa nama dia apa...

    ReplyDelete
  3. eh cambest je..ala tapi kenapa sabtu ahad je. Dapat pergi weekdays xde lah sesak sangat.

    ReplyDelete
  4. just untuk photoshoot je ek tempat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...utk yg jenis suka Instagramable place la :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!