Sunday, October 28, 2018

Surprise Delivery di sekitar KL daripada Teddyprank!



Korang pernah x mcm tetiba rasa nak buat surprise utk yg tersayang? Sally yg ade kat rumah everyday pun gigih la bg surprise kat ibu...walaupun hari-hari jumpa dia...bukan apa sesekali nak jugak buat kelainan kan...actually utk abg Sally jugak sbb masa birthday dia Sally xde celebrate...ada kerja sikit masa tuuu...lepas tu dia bukan jenis yang suka kalau orang nak celebrate...Kira dua dalam satu la kan...tapi yg penting hantar masa Sally takde kat rumah...hahahaha


Thanks @teddyprank sbb realisasikan impian Sally nak buat surprise... Kadang² bila kat depan mata, nak ucap I Love You pun rasa malu...harapnya dgn surprise ni ibu & abg Sally tau yg Sally sygkan dorang...dunia & akhirat..

Korang pun boleh buat, actually ada byk lg pakej boleh pilih...korang just WhatsApp team @teddyprank & kawtim! Korang boleh surprise untuk birthday, graduation, anniversary atau tiru macam Sally...saje je bagi..hahahaha...baru la surprise kan?



Sebenarnya ada byk moment dalam hidup ni yang kalau diberikan ketika tidak diharapkan akan buat kita lebih gembira...contohnya macam kita hantar hadiah walaupun tak dapat nak sambut bersama...yang penting ingatan kita kepada org yang kita sayang...tak kisah la adik beradik, suami isteri, anak-anak ataupun mak ayah kita... dan hadiah yg paling bermakna apabila kita tak lupa sedekahkan Al-Fatihah selalu untuk mereka yg masih hidup ataupun yang telah pergi menemui-NYA.

‼ FREE BELON, FREE KAD & FREE DELIVERY IN KL ‼

🎈 Facebook: @teddyprank4u
🎈 Instagram: @teddyprank
📞 http://www.wasap.my/60197564019

4 comments:

  1. Untunglah Ibu dapat surprise penuh kasih sayang dari kak Sally :D

    ReplyDelete
  2. Okah next time nak bagi surprise utk husband i dengan company ni.
    Nak tengok muka surprise dia jugak

    ReplyDelete
  3. Bestnya lahai dapat surprise kan orang tersayang dengan bunga dan kek tu.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!