Friday, September 28, 2018

Pensonic Batik Series | Cantiknyaa oven & rice cooker baru Sally!



Pensonic Batik Series | Sally mmg suka kumpul barang kelengkapan dapur, padahal bukannya pandai masak sangat pun...tapi mmg suka la kalau dapat beli barang elektrik yang Sally suka. Baru-baru ni Sally dapat alatan baru iaitu ketuhar elektrik dengan periuk nasi jenama Pensonic. Yang menjadikan Sally excited sebab yang ini merupakan koleksi "limited edition", BATIK SERIES!

Pensonic Batik Series Oven AE-19NB
Sally actually tertarik sebab ketuhar ni berwarna biru! Hahahaha...seriusss laaaa dah la Sally mmg suka warna biru...Kebetulan mmg Sally punya ketuhar dah rosak, jadinya rezeki la bila dapat ketuhar baru. Walaupun kapasiti ketuhar ni agak kecil, tapi okay la untuk non-heavy baking. Kalau tak kang manjang bakar guna air-fryer jela Sally.



Product description:
* Power : 1380W
* Capacity: 19L
* 60 minutes timer with chime
* Adjustable temperature control
* Automatic shut off
* Function selector for upper, lower and both heater
* Toast, grill & bake
* Baking tray, grid iron and tray handle included
* RM158 (Official store at Shopee)




Untuk periuk nasi pulak Sally tak pakai lagi...jadinya takde la actual gambar...cuma batik dia sama je pun...Mmg ada 2 koleksi je untuk Batik Series ni, satu ketuhar dan satu lagu periuk nasi.

Cantik tak? Haha!

8 comments:

  1. Cantiknya sally dah la limited edition batikk tuu

    ReplyDelete
  2. Memang cantik! Mesti happy bila nak masak dekat dapur kan? :D

    ReplyDelete
  3. cantiknya...
    lain dr yang lain corak batik dia...

    ReplyDelete
  4. Oven pun cantikkkk, makin rajin lah Sally baking lepas ni. Hahaha!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!