Monday, July 2, 2018

Tulisan Khat sebagai hadiah untuk semua jenis majlis.



Masa pi event Unifi kat Alamanda semalam, ada org buat tulisan khat ni..mmg seni tgn dia terbaik...bawah anjuran Salam HD (Saluran 113) - Unifi TV..Dapat la tempah satu, free jela untuk Sally sebab datang kat kat festival - Fiesta Unifi.

Sally zaman seoklah agama dulu je biasa buat khat...lepas tu dah takde dah...haihh...bila tgk semua hasil tangan dia rasa macam kenapaaaaa la masa zaman sekolah dulu tak belajar seni ni betul-betul sampai mahir..



Kalau korang nak tempah macam ni, boleh usha kat Instagram Acap, budak UKM ni..haha..Kalau nak cr souvenirs ke hadiah utk kawan² ke family ke...usha je kat sini...boleh la buat kenangan. Kembalikan kebanggaan tulisan jawi kita..gittew~

Sally ingat awal tu nak buat la 2-3, tapi kesian kat dia semalam byk gila list nak kena buat...so, tempah satu je..yg kertas kecik-kecik depan dia tu semua list yang belum siap...sampai dia ambil break sejam la sebab tangan dia penat...kesian tapi dia tak pernah pun mengeluh, buat je seikhlas mungkin...cantik kan?





Ada few design...Sally letak nama Sally je..yang atas ni pulak kalau korang nak buat untuk ahli keluarga ke kan...Sally tak buat pun, yang ni Dayah yang buat...cantik jugak kan pokok khat..hahaha..harga pun tak mahal... as low as RM35....sekali dengan frame kalau x silap...tapi tgk design jugak la..yg ni standard saiz A4..tgk kat IG dia...

Kalau nak tempah tau sesaje nak usha design atau nak ambil inspirasi nak buat hadiah birthday ke hadiah kahwin ke..boleh usha IG dia 👉 https://www.instagram.com/acapkhat/

5 comments:

  1. pon cntik gak
    memang seronok tgk tulisan khat

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaa tulisan khat tu. Okay nak pergi tengok Ig dia jap.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...terima kasih kak sebab support produk saya😊

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!