Monday, July 16, 2018

Ketagih makan biskut dari Canada! Haha!



Christie Collection : Maple Leaf Maple Flavour | Bersambung daripada rentetan jumpa blogger Farah (herlittleguiltypleasures.blogspot.com) kali pertama..dia bawakan biskut ni untuk Sally daripada Kanada...gila jauh biskut terbang..hahaha...belum lagi muka tak malu mintak Farah bawak balik tahun depan kalau ada lagi..hihihi


Biskut ni selain daripada bau dia yang wangi...rasa dia pun sedap. Krim kat tgh tu rasa macam maple syrup yang kita makan dengan pancake tu...rasa dia pun tak terlalu manis. Sally memang suka makan biskut dengan roti, infact kalau kemana-mana negara pun memang suka cari biskut yang comel yang pelik yang tak ada di Malaysia. Bentuk dia pun menarik sebab bentuk maple leaf, teringat pulak drama Goblin kalau cerita pasal maple leaf ni..hehe

Tapi serius la, biskut ni memang sangat kena dengan tekak Sally dan Sally takkan tolak la kalau ada yang sua depan muka..hahaha...sedapnya lahaiiii!

10 comments:

  1. amboi jauhnya biskut dia dtg..:)

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap tu Sally, kalau Sally yang cuba akak yakin memang sedap..hehehe

    ReplyDelete
  3. Apeni tunjuk biskut yang nun jauh dekat Canada sana. Hahah!

    ReplyDelete
  4. aishhh bru tgk gmbr...belum ngap pun dah rasa sedap

    ReplyDelete
  5. macam sedap je. echa pun suka makan biskut!

    ReplyDelete
  6. nampak sedap biskut ni. hehe

    ReplyDelete
  7. Nanti kita bawa balik banyak lagi, okay. Most probably will be the last time as well sebab dah tak duduk Canada dah nanti T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. aargh !! dahla jumpa Farah x ajak. dah jumpa baru nak bagitau huuumph !! pastu makan beskot tanak share. double huuumpph !!

      Delete
    2. Kak Siti, nanti kita belikan untuk kak Siti juga, insya Allah :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!