Tuesday, July 17, 2018

Daripada 42" ke 50"

Sebenarnya dah lama la TV Sally ada masalah. Almost separuh daripada skrin berwarna hitam kalau kita pasang. Senang kata kalau korang tengok berita jam 8 malam, memang akan nampak pembaca berita lelaki je..hahaha..



Mungkin rezeki, Allah tau yang kami tak mampu lagi nak beli TV baru, DIA hadirkan orang yang baik hati bagi TV second hand kat kami. Daripada dulunya 42" sekarang dah jadi 50"!



Alhamdulillah sangat-sangat...TV baru ni banyak la bagi kegembiraan...dah boleh tengok movie kat TV (sebelum ni hanya flat screen biasa bukan Smart TV)...Segan memang segan nak ambil tapi bila fikir memang perlu, ambil jugak laa...hihihi...hadiah raya la kiranya ni!

9 comments:

  1. waaa.. terbaek. ejulz dah lama mengidam nak beli tv ni tp masih ada keperluan lain yg lebih penting buat masa ni.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sally. Rezeki. Moga murah rezeki orang tu

    ReplyDelete
  3. wahhh, alhamdulillah.. rezeki..

    ReplyDelete
  4. wah makin besar skrin
    puas tgk gmbo

    ReplyDelete
  5. Wahhh tv baru, syoklah lepas ni nak tengok movie. Heheh :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, murah rezeki kak Sally :)

    ReplyDelete
  7. woaaaah smart TV seronok !!!! haa tringat dulu Sally citer kalo berita nampak sebelah je. TV kami pun kasi orang sebab mak ayah cakap sia sia ade TV masing2 tak tengok pun..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!