Saturday, June 2, 2018

Promosi "Sedap Feast for 2" di Fish & Co.


Fish & Co.'s Sedap Feast for 2 | Fish & Co memang terkenal sebagai sebuah restoran yang menyajikan hidangan makanan laut dan kalau korang nak tau, Fish & Co. memang mempunyai "The Best Fish & Chips in Town!". Rangup dan sesuai untuk mereka yang inginkan kesederhanaan dalam makanan

Kalau korang sukakan makanan laut, Fish & Co. antara kedai yang korang tak boleh ketinggalan untuk mencuba. Terbaru ni, Fish & Co. telah melancarkan set makanan "Sedap Feast for 2" untuk dinikmati dengan yang tersayang.


Untuk permulaan, korang akan disajikan dengan pilihan Soup of The Day untuk dua orang dan kemudian akan disajikan pula dengan 2 pilihan signature Fish & Chips menu, dengan topping yang korang suka serta dua seleksi refreshing mocktails daripada menu.

Kat bawah ni Sally akan share pilihan menu yang korang boleh pilih untuk "Sedap Feast for 2".


Soup Of The Day:
↪ Fish Chowder or Mushroom Soup.

Fish & Chips menu:
1. NEW YORK FISH & CHIPS
Signature Fish & Chips stuffed with parmesan cheese and topped with lemon butter sauce.

2. SWISS FISH & CHIPS
Fish & Chips with mozza-oregano stuffing, topped with garlicky lemon butter sauce.

3. DANISH FISH & CHIPS
Sink your teeth into this Fish & Chips oozing mozzarella cheese with a hint of chili. Topped with lemon butter sauce.

4. THE BEST FISH & CHIPS
The best Fish & Chips in town. Need we say more?

5. SALTED EGG FISH & CHIPS
Freshly battered Fish & Chips in a salted egg yolk concoction. Ridiculously addictive!

6. AFRIKA FISH & CHIPS
Classic topped with smokey Peri-Peri sauce. Waka Waka Afrika!

7. ARCTIC FISH & CHIPS
We searched the Northern Atlantic oceans for Pollock, brought the fish back and prepared it in our signature way.

8. MALAYSIA FISH & CHIPS
Our Best Fish & Chips topped with fiery sambal sauce. Sedap!

Mocktail menu:
1. CLASSIC MOJITO
2. LYCHEE MOJITO
3. PASSIONFRUIT MOJITO
4. CITRUS MOJITO
5. CITRUS GRANATE - A bubbly refresher of citrus and pomegranate.
6. LIMO FIZZ - Lime with hints of orange in this fizzy quencher.
7. PEACH RAINBOW - Sweet paradise comes true with peach and cranberry fusion


Fish & Co., "One bite and you're hooked!"

Promosi ini hanya terdapat di outlet Sunway Velocity Mall, Setapak Sentral, IOI City Mall Putrajaya, Paradigm Mall, The Mines Shopping Mall dan Main Place Mall @ USJ21.

Untuk maklumat penuh tentang promosi ni dan menu, boleh rujuk ke:
Website : www.fish-co.com.my/the-first-catch
Facebook : www.facebook.com/fishncomy
Instagram : www.instagram.com/fishncomy
Twitter : www.twitter.com/fishncomy

5 comments:

  1. semuanya macam tentang fish and chips ja kan...mesti sedap ni

    ReplyDelete
  2. pernah try skali and not bad. fish and chips dia tak cepat lemau so i looike hehe..

    ReplyDelete
  3. Banyaknya jenis fish and chips dia. :O

    ReplyDelete
  4. tak pernah makan kat sini, selalu makan manhattan je. nest time boleh cuba :D

    ReplyDelete
  5. Tak pernah try lg...nmpk mcm sedap

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!