Thursday, March 29, 2018

26th March 2018, Happy Birthday Ibu!


HAPPY BIRTHDAY PUAN JAHARA MAN!

Isnin lepas ibu dah dah menginjak ke usia 64 tahun...Alhamdulillah sebab Allah amsih pinjamkan dia dalam hidup Sally. Walaupun Sally bukan jenis yang sayang menyayang ni...tapi deep in my heart gittew, I do love her. Sorang je mak kita pun kan?

Sepanjang hari masa Isnin tu mmg busy, kesana sini nak settle kan masalah tukar nama rumah dan bla bla bla...malam pulak Sally ada media preview untuk Ramadhan, nasib baik boleh +1 jadinya kita bawak la ibu sekali.





Thank you Sheraton Imperial Kuala Lumpur Hotel yang menaja kek harijadi untuk ibu tahun ni...Bukan main happy lagi dia..hahaha...Plan asalnya Sally yang nak buat surprise, tup tup pihak hotel yang bagi surprise. I really appreciate their efforts, termasuklah semua blogger yang ada malam tu yang bagi kerjasama.

So, THANK YOU GUYS!

3 comments:

  1. Selamat hari jadi buat mak sally.. Semoga sentiasa sihat dan dirahmati Allah.. Seronok dia dapat kek =)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday buat auntie.. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki yea.. Aamiinnn

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday buat ibu kak Sally! :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!