Sedap ke Golden Egg Crunch KFC tuu?

9:00:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments



Golden Egg Crunch | Orang kita ni...asal ada benda baru je akan terus bergegas nak dapatkannya...Eh...cakap orang pulak..padahal dia pun sama..Sally selalu jawab survey online, point yang kita kumpul tu boleh tukar voucher, ade certain site je yang boleh dapat RM..selalunya Sally ambil voucher AEON, tapi kali ni saje tukar selera..ambil voucher KFC.

Semalam Sally cuba la menu baru KFC, Golden Egg Crunch tu..sebab tergoda dengan iklan telur masin tu..Masa Sally pergi tu ada ayam kecik je, jadinya Sally tunggu sampai la dapat bahagian "ribs"...tapi yang sampai "thigh" pulak...malas nak pergi tukar...layan jela makan.

Komen Sally:

Sally suka gandingan basil (selasih), cili, daun kari dan telur masin tu. Bau dia wangi dan rasa rempah dia mmg sedap. Walaupun Sally dapat ayam yang agak basah (sebab terus serve lepas angkat dari minyak), tapi masih dapat rasa rempah dia. MASIN. MANIS. PEDAS. Memang terbaik...Korang boleh tengok dalam video ni.


Korang dah makan Golden Egg Crunch yang terbaru daripada KFC?

You Might Also Like

6 comments:

  1. BV dah try. nasib baik sedap. memang rasa macam masin, manis pedas2.
    teringat kuih siput bila makan, maybe sebab daun kari kot XD

    ReplyDelete
  2. for me, sedap! :D haha sebab rasa menarik ayam dgn daun kari :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  3. yes sama
    memang sedap
    saya suka KFC Golden Egg nih

    ReplyDelete
  4. tak nmpk cm telur pun..hehehe..kena try la nnti

    ReplyDelete
  5. Telan air liur kita baca post ni sebab dah dekat 3 bulan tak makan ayam T___T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!