Wednesday, February 21, 2018

Crabstick & Croissants



Crabstick & Croissants

Datang malas dia, makan ni je untuk breakfast. Croissants tu Sally beli sebab ada promo kat AEON Big, beli 3 biji untuk Sally, ibu dengan abang. Beli salad segar dan crabstick dah dapat menu breakfast yang sihat dan sedap. Actually nak masak ni kena rajin dan kreatif, gunakan apa je bahan yang ada kat rumah tu. Masakan rumah lagi elok, dan terjamin kebersihannya!

Breakfast is easy, don't skip!

7 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!