Tuesday, January 30, 2018

2018 | Valentine's Set Dinner di The Federal Kuala Lumpur.




Diam tak diam dah masuk tahun 2018, dah sampai ke penghujung bulan Januari...Diam tak diam dah nak masuk Februari dah, tu tandanya Valentine's pun dah semakin menghampiri la kan...? Untuk cadangan makan malam, Sally nak ajak korang makan di The Federal Kuala Lumpur, sebuah hotel yang berdiri teguh di area Bukit Bintang.

Kalau korang nak tau, The Federal Kuala Lumpur mempunyai sebuah restoran; Bintang Revolving Restaurant...which is merupakan restoran berputar yang pertama di Malaysia. Kalau korang suka makan kat restoran berputar 360 Menara Kuala Lumpur, haaa..ini senior dia! Daripada restoran ni korang boleh nampak KLCC dan Menara KL serta kawasan sekitarnya.

Valentine's bukan sahaja untuk meraikan Hari Kekasih, tapi kalau ada yang celebrate birthday ke anniversary ke ataupun nak makan malam candle-light dinner berdua pun sangat sesuai...So, jom kita tengok menu yang ada untuk Valentine's 5 Course Set Dinner.



ADAM & EVE (APPERTIZER)

Carpaccion De Salmon



LOVE TONIC (SOUP)
Broccoli & Potato Cream Soup with Roasted Almond

GETTING AMOUROUS (SHERBET)
Lime Sherbet



Baked Tenderlion in Fillo Pastry with Mushroom Stuffing

CENTRE OF ATTRACTION (MAIN COURSE) - Choose One

Surf N Turf
(Combination of Lobster Thermidor and Grilled Chicken Breast with Wild Mushroom Sauce)


SWEET DISTRACTION (DESSERT)
Passion Fruit Mousse with Berries
Coffee / Honey Lemon Tea



Valentine's - 5 Course Set Dinner
14th February 2018 (Wednesday)
RM288 nett / pasangan @ couple + hadiah ekslusif  Valentine
5.00 pm - 12.00 am
Untuk sebarang tempahan, boleh layari www.fhihotels.com atau call 03-2148 9166

Kid's 3 Course Set Dinner
RM88 nett / child

3 comments:

  1. memang romantik sungguh makan kat sini. sedap2 lak tuu

    ReplyDelete
  2. wowwww mengundang betul rasa kelaparan memalam ni..hihihi. hai kak sally.. ingat zati lagi takkk...hihihi

    ReplyDelete
  3. love is in the air.. i can feel it already! haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!