CNBLUE 7TH MINI ALBUM「7ºCN」PROMOTION PLAN POSTER

3:45:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments


Hampir nak jejak ke 20hb Mac ni...berdebor jantung...bukan sebab ape...sebab tak lama lagi CNBLUE nak buat comeback! Hahahaha...Korang pun tau CNBLUE dengan Sally mmg tak dapat dipisahkan...Jadinya bila dah dapat tau ni...mmg excited la kan dibuatnya!

Sally ada jugak cerita dalam entri My CNBLUE come-back this March, minggu lepas...ni saje la nak share lagi dengan korang...mana tau kot korang pun sama excited macam Sally ke..hahahaha...


CNBLUE 7TH MINI ALBUM「7ºCN」PROMOTION PLAN POSTER!

CNBLUE 의 7번째 미니앨범 프로모션 플랜이 공개되었습니다!
많은 관심과 사랑 부탁 드립니다!

TEASER SITE OPEN 2017.03.13 (http://fncent.com/CNBLUE)
ALBUM RELEASE 2017.03.20

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bila dah terpaksa beli yang baru.

2:50:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Macam yang korang semua tau la kan...Sally tak lama lagi nak ke Korea...kali ni bukan bercuti tapi bekerja sambi bercuti la kot? Hahahaha...Jadinya nak berjalan lama ni nak kena ada la kasut yang sesuai...kasut yang boleh bantu kita jalan dalam tempoh masa yang lama tapi kurangkan rasa sakit kaki...


Awalnya Sally berkenan dengan dua kasut ni...mmg kalau ada rezeki mmg nak beli dedua sekali laa...tapi nak buat macam mana...tak ada rezeki Sally nak pakai keduanya...Yang biru tu takde saiz, yang kuning pulak sebab man's cutting...jadinya macam badut bila Sally pakai..hahahaha...nak buat macam mana kan...dah kaki kecik sangat...tuan je besar..hikhik


Empat kasut ni ada 50% diskaun, tapi dua biru yang tgh tu je yang menarik perhatian Sally sbb ada extra cushion kat dalam...walaupun harga di RM119.90, lepas dapat diskaun...dapat la RM59.50 je...alhamdulillah jugak la...jimat dah bawah budget Sally lagi...haritu Sally budget RM80 untuk sport shoes yang baru sbb tengok kat Lazada, "walking shoes" macam mahal.


So, ni la pilihan akhirnya...dah siap pakai dah pun sebab nak ke FAM Trip ke Bentong weekend yang lepas...mmg best sangat pakai dan selesa...tak sakit walaupun guna untuk berlari..hahahaha...korang kalau berdekatan dengan Ampang Point dan nak cari kasut baru...boleh la grab promo kat Bata Ampang Point ni tau!

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!