DASHING Anytime EDT; Wangian Khas Untuk Lelaki.

9:11:00 AM Sally Samsaiman 27 Comments


DASHING; Merupakan satu lambang maskulin serta merupakan wangian yang menarik untuk lelaki. Dengan sejarah lebih daripada 20 tahun di Malaysia, jenama ini telah menjadi sebahagian daripada jiwa lelaki Malaysia. Terkenal dan sinonim dengan kualiti dan wangian yang tahan lama, jenama ini membolehkan lelaki muda moden untuk menyerlahkan keyakinan mereka dengan harga yang berpatutan...


Lelaki sekarang kadang-kadang malas nak bawak wangian ni..Bukan macam perempuan, yang beg dia banyak barang..Lelaki kalau boleh nak bawak barang pun fikir dua tiga kali..Seharian bekerja, bersukan...bau badan dan peluh tu kadang buat rasa tak selesa.

Terbaru ni ada DASHING Anytime EDT; kompak dan mudah dibawa kemana-mana sahaja..letak dalam poket pun takde masalah..Silap-silap dompet lelaki lebih tebal daripada Anytime EDT ni..


Ada 4 variasi pilihan; HATTRICK, COOL, ACTIVE dan ULTIMATE KICK. From my opinion, Sally suka dengan ULTIMATE KICK tapi macam biasa laa...abang Sally yang jadi pengguna tegar..dia punya pilihan tetap ACTIVE.

Kalau korang nak berwangi-wangi atau nak pastikan pasangan, abang, adik, ayah korang berbau segar sentiasa, DASHING Anytime EDT dijual pada harga RM7.00 (18ml) dan boleh didapati di semua pasaraya utama, pasaraya hyper dan farmasi di seluruh Malaysia.

You Might Also Like

27 comments:

  1. wangian Dashing ni memang dah terkenal sangat dari dulu.. teringat pernah sorang kawan tu pakai perfume dashing, harum semerbak satu kelas.. hahahaha.. kena perli pakai perfume satu tong kaaa.. walhal sikit je pun.. bau dah menyeluruh dan tahan lama..

    ReplyDelete
  2. Murahnya rm7 jea, boleh tahan lama tak? Tapi kalau laki yang guna memang tahan lama la kan. Tah tah dia pon tak sedar dalam poket dia ada perfume. Heheee

    ReplyDelete
  3. Dari zaman sekolah sampai sekarang dahing masih kekal di pasaran.dashing ni popular zaman 90an..siap jadikn barang hantaran.walaupun mcm2 keluaran my wangi dipasaran. Dashing mempunyai peminat nya tersendiri

    ReplyDelete
  4. Saya paling suka yang Hattrick dengan Ultimate kick tu! memang wangi! pocket size macam ni pun memang sangat mudah nak bawak travel. senang sangat! woohoo!

    ReplyDelete
  5. asyik terlupa je nak beli tiap kali ke mall... bukan apa senang nak bwk kan..

    ReplyDelete
  6. dashing memang best suami suka pakai yang jenama ni gak

    ReplyDelete
  7. ohh..patut laa dah sado sekarang sally..pakai dashing ye hahahhaha

    ReplyDelete
  8. Akak suka semua bau tu...dashing the best so far..bau ala2 jantan skit

    ReplyDelete
  9. Murah boleh tahan. Banyak kali sembur pulak tu. Kawan saya perempuan pun ada yang pakai perfurm dashing ni. Memang sedap pun bau dia

    ReplyDelete
  10. Paling suka yang manschester city :D. Aku pernah pakai soalnya

    ReplyDelete
  11. My husband is using Dashing now. The scene was nice.

    ReplyDelete
  12. Onie ada jugak Sally, suka gila yang warna Hitam tu...walaupun kecik macam tu, tapi bau dia memang the boom! Pun mudah nak simpan dan bawak kemana je. Dashing ni sebenarnya,salah satu perfume yang onie suka walaupun sesuai untuk orang laki, sebab kita suka laki pakai perfume bau yang macam ni. kihkih

    ReplyDelete
  13. Produk dashing yang kecil dan bergaya sesuai untuk lelaki masa kini. Harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
  14. Dashing versi ni memang mudah bawa kemana sahaja. letak dalam beg atau poket pon boleh. Pilihan wangian pula boleh ikut mood si pemakai..

    ReplyDelete
  15. Anak teruna Kak Sue pun pakai Dashing yang nie..

    ReplyDelete
  16. kalaulah neeza ada cik abe dah lama dah hadiahkan dia dashing ni.. wangian dashing ni so sexy~

    ReplyDelete
  17. Suka packaging dia. Cute sangat. Bau pon semua wangi-wangi.

    ReplyDelete
  18. ada lagi ye brand ni, brand lama ni, bau pun sedap. sebut je dashing taulah ianya sinonim dengan orang lelaki. harganya pun murah ye

    yanmieonline.com

    ReplyDelete
  19. Saya suka perfume ini sebab senang nak bawa pergi mana-mana dan juga wangi sangat ni...

    ReplyDelete
  20. This is a really convenient perfume, can bring it whenever you go.

    ReplyDelete
  21. My hubby like the small packaging and it easy to bring when travelling. Nice scent too and last longer.

    ReplyDelete
  22. Akak pon suka bau2an lelaki compared to bunga2an for ladies hihi . Dalam beg mesti ada dua tiga botol wangian, standby untuk situasi2 tertentu, spray ngikut keadaan
    Tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini


    ReplyDelete
  23. saiz peket macam ni memang senang untuk di bawa kemana-mana sangat rekomended untuk kaki travelling

    ReplyDelete
  24. Murahnya! Adik Ika tengah cari perfume.NAnti Ika suggest kepada dia .

    ReplyDelete
  25. Untung lelaki ada wangian botol camni. Stylo dan siap saiz poket. Kita ni saiz roll on aje pon. Hahhaha. Mohon lelaki jangan lokek beli perfum k.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!