Sunday, December 17, 2017

Colgate Naturals, variasi ubat gigi terbaru daripada Colgate.


Bercakap pasal ubat gigi, Colgate merupakan antara jenama yang menjadi kegemaran rakyat Malaysia..Baru-baru ni Colgate dah keluarkan variasi terbaru..Colgate Naturals merupakan rangkaian ubat gigi yang diinspirasikan oleh alam semulajadi sesuai dengan kehendak rakyat Malaysia.


Colgate Naturals didatangkan dengan 3 variasi; Pure Fresh, Real White dan Gum Comfort. Colgate Naturals mengandungi ekstrak semulajadi seperti minyak lemon, minyak tea tree, aloe vera, garam rumpai laut dan garam kristal.

Peter Torrington dan Esi Seng memperkenalkan produk terbaru Colgate; Colgate Naturals.
.

Colgate Naturals Gum Comfort – dengan gabungan minyak tea tree dengan ekstrak aloe vera untuk penjagaan dan perlindungan semulajadi, meninggalkan gigi dan gusi yang lebih sihat.


Colgate Naturals Real White – mengandungi garam rumpai laut dan garam kristal supaya gigi putih secara semulajadi, rasanya unik dengan sedikit rasa garam yang menyegarkan selepas memberus gigi.


Colgate Naturals Pure Fresh – mengandungi minyak lemon dan ekstrak aloe vera untuk kesegaran nafas lebih lama, dengan kesegaran rasa lemon untuk memberikan rasa mulut yang lebih bersih;

Ketiga-tiga variasi ubat gigi Colgate Naturals boleh didapati di kedai-kedai dan farmasi pada harga runcit yang disyorkkan pada RM11.90 dan RM21.40, masing-masing untuk pek 120g dan pek kembar 120g.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai ubat gigi Colgate Naturals, sila kunjungi www.colgate.com.my

8 comments:

  1. wahh menarik ni.. dgn lemon pulakk.. besttt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally try yg Real White tuu...sbb nak tau rasa dia bila buat guna seaweed.. Haha

      Delete
  2. i missed the event last time. so saddd

    feel free to join here. one more day left

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  3. kena try ni..packaging pun menarik dan simple

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try laa Kak Sal...mmg best.. Sally pun dah try yg Real Whites tuu

      Delete
  4. Teringin nak try yang lemon. Meati rasa fresh jer mulut. Nak cari la nanti.

    ReplyDelete
  5. Wahhh boleh cuba jugak ni. Colgate mmg kreatif dalam tampilkan pembaharuan untuk penjagaan gigi yang menyeluruh!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!