Sally pergi Incheon K-POP Concert (INK Concert 2017)!!

5:44:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Iye...Sally pi konsert...hahahaha...


Incheon K-POP Concert (INK Concert 2017) merupakan konsert pertama Sally kat Korea ni...walaupun dah banyak kali rasa nak pergi macam-macam konsert, tapi sebab dorang semua bukan CNBLUE jadinya takde la Sally pergi..hahahaha...

Incheon K-POP Festival is a Korean representative Hallyu Festival and managed by Incheon Metropolitan City & Incheon Tourism Organization to attract more international visitors, as well as to offer more Korean culture experience through performances by leading Korean K-POP stars. I had few arguments dengan organizer...tapi everything went well la lepas tu...Orang lain pi konsert ni sebab ada Wanna One..tapi Sally datang semata nak tengok Highlight je..


Antara line-up yang ada malam tu antaranya SUNMI, Minzy (former 2NE1 members), T-ARA, Highlight, LEEGIKWANG, B.A.P, VIXX LR, A-JAX, Red Velvet, Lovelyz, DIA, VICTON, MOMOLAND, The EastLight, MYTEEN, SAMUEL (Produce 101), ONF, Wanna One, Weki Meki & LABOUM..Sepatutnya ada GFRIEND tapi masa malam tu suddenly takde..tak tau la kenapa dorang tarik diri last minute...ada emergency kot agaknya.

Highligt fans


Honestly, Sally tak dapat best seat pun...tapi overall I enjoy the performance...eventhough ada ramai yang Sally tak kenal dan tak pernah tau wujudnya dorang dalam dunia KPOP ni haa...tapi peminat Wanna One mmg tgh ramai skrg ni kan...Sally tak tengok pun reality show Produce 101 tu, pasal tu la agak lambat sikit nak tau yang dorang tgh hot sekarang ni..hahahaha...sis dah tua!

By the way, Sally share few video performance malam tu..enjoy!

You Might Also Like

4 comments:

  1. Mesti stadium tu gegar gila sebab Wannables. By the way, INK pun first concert kita dekat Korea juga. Hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe...pendek kata semua la dok gila kat Wanna One tapi kak x kenal pun...ya ampun..LOL

      Delete
    2. Eh salah. INK is not my first concert dekat Korea. Konsert apa entah yang first. Tak ingat nama dia. Hahahahaha.

      Kita tahu sikit-sikit je Wanna One sebab tengok Produce 101 tapi tak tengok sampai habis. Tapi lagu diaorang kita tak tahu langsung except Nayana tu.

      Delete
  2. pehh untung gila kak sally dpt jumpa idol
    btw pakai kamera apa eh utk selfie tu? lawa lak hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!