Album KPOP oh Album KPOP!

2:11:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments



Harini genap 3 bulan Sally kat bumi Korea ni...woiii...rindu gila nak balik Malaysia! Hahahaha..tapi ada lagi few trips belum settle dan ada keja sikit kat sini...jadinya kena la hadapkan diri daripada merindui Malaysia buat sementara waktuu...

Bila ada kat Korea ni...benda yang paling famous Sally dapat ialah, "boleh tak tolong belikan bla bla bla?"

Jadinya order yang paling banyak mestilah album KPOP yang menjadi pilihan...of course sebab kat sini lebih murah berbanding beli online dan pre-order.







Haaa...korang pun kalau ada benda yang terdetik kat hati nak kirim, boleh la contact Sally...kat mana nak contact tu...you know where la kan? hahahaha...alahai...Sally daripada tak kenal kumpulan KPOP selain CNBLUE sampai boleh kena satu-satu member dalam group lain...hahahaha...semua sebab nak kena beli macam-macam untuk budak-budak ni...

**Banyak lagi benda nak kena beli!

You Might Also Like

4 comments:

  1. Kita pun nak duduk Korea 3 bulan juga! Next time kalau kak Sally duduk Korea 3 bulan, kita nak ikut :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!