Buku Rahsia Haji Bakhil, Panduan Kejayaan Seorang Hartawan.

12:21:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


Malaysia ni mmg terkenal dengan filem daripada arahan P.Ramlee..Walaupun dah berkali ulang, dah berkali tengok..kita tetap setia depan TV tu setiap kali ada siaran kan..Sally macam tu la tak tau la korang macam mana...Cerita pasal filem P.Ramlee, Labu Labi antara filem yang menjadi kegemaran Sally...selain daripada melihat gelagat Labu dan Labi, telatah kedekut Haji Bakhil pun kadang tu buat kita rasa sakit hati kan?


Baru-baru ni Sally dapat buku Rahsia Haji Bakhil daripada penulisnya sendiri...Kita yang mmg tgh struggle hidup dalam zaman semua benda kena bayar...buku-buku motivasi macam ni mmg bagus untuk membangkitkan kita daripada angan-angan nak kahwin dengan putera raja dan jadi kaya raya, hidup bahagia sampai bila-bila..

Buku Rahsia Haji Bakhil ni menceritakan tentang bagaimana Haji Bakhil menjadi seorang hartawan...beliau mmg terkenal sebagai seorang manusia yang sangat kedekut, tapi kalau kita ambil iktibar daripada cerita beliau dalam ni...kita akan sedar kebanyakkan rahsia seorang hartawan ialah dengan mengawal kewangan.


Buku Rahsia Haji Bakhil mmg sangat bagus untuk mereka yang mengubah taraf hidup dan keluar daripada takdir kewangan peribadi yang menghimpit...Buku ni sesuai untuk mereka yang hadapi masalah kewangan, hutang keliling pinggang, rasa kos sara hidup semakin naik, penat kais pagi makan pagi, dah boring miskin dan idamkan kehidupan yang lebih baik.

Buku ni bukan mengajar kita menjadi kedekut tapi mengambil iktibar daripada perjalanan hidup seorang Haji Bakhil mengurus kewangan peribadi beliau. Buku ini juga sesuai untuk mereka yang baru memulakan hidup; sama ada masih belajar di sekolah, universiti, atau baru mula bekerja. Praktikkan ilmu Haji Bakhil dari awal supaya tidak menyesal apabila waktu tua nanti.

Antara isi kandungan buku RAHSIA HAJI BAKHIL:
→ Temuramah Bersama 'Haji Bakhil'
→ 15 Petua Kejayaan Beliau
→ Nasihat-Nasihat yang PRAKTIKAL
→ Penulisan yang Santai, Tidak Teknikal
→ Dan Pelbagai Lagi Kandungan Menarik!

"Semua ingin kaya, tapi tidak semua yang sanggup membuat apa yang sepatutnya untuk jadi kaya." - Haji Bakhil
Untuk order Rahsia Haji Bakhil, sila WhatsApp (+60 18 963 2043) dgn maklumat berikut:
1. Nama : .........................
2. Alamat Penghantaran : .........................
3. No Telefon : ......................
4. E-mel : .........................

Sila bank-in/transfer  (Hanya RM18.60 termasuk pos) ke akaun dibawah ↓
Bank: RHB
Acct no: 21438900059679
Acct name: UNISPIRIT ENTERPRISE

You Might Also Like

17 comments:

  1. Kiranya buku ni tentang cara2 dia menyimpan lah ekk? Ummm mcm menarik je

    ReplyDelete
  2. Ohh ini ke buku bakal jutawan tu hehehe bagus jugakan mana tahu bangun tido leh kayo juga hehehehe...

    ReplyDelete
  3. wahhh macam menarik untuk dibaca dan dibuat collection ..nak2 time segalanya down ni

    ReplyDelete
  4. Menarik juga buku ni. Dah sampai masanya Yaya mula baca buku-buku jenis ilmiah macam ni huhu

    ReplyDelete
  5. good to see this as I dont know if I no come this post, thanks for the info

    ReplyDelete
  6. Hahaha teringin juga nak jadi jutawan.. kot2 leh pindak dok korea terus ;)

    ReplyDelete
  7. Pergi klik pada link, tapi pergi ke page yang kosong.... T-T

    ReplyDelete
  8. Buku ni kena beli. Kita tak reti nak kedekut-kedekut ni. Nanti nak survey la buku ni.

    ReplyDelete
  9. Sekarang ni saya pun beli self-help book which is interesting to read. X ikut semua tapi make it as a guideline :)

    ReplyDelete
  10. Catchy ya tajuk buku Tu. Buat org Terasa nk beli je

    ReplyDelete
  11. tertarik dgn tajuk buku tu. lgipun saya suka tgk cite p.ramlee. yg haji bakhil tu kelakar

    ReplyDelete
  12. tajuk buku pon dah menarik.. isi dalam tu mesti la bestkan..

    ReplyDelete
  13. Macam best jer buku ni. Dah lama tak beli buku utk diri sendiri.

    ReplyDelete
  14. bagus buku perkongsian cara menyimpan macam ni. lagi2 zaman gawat ni kan.

    ReplyDelete
  15. Haji Bakhil pulakk. Tambah list buku pasal cari duit kena baca.

    ReplyDelete
  16. Terkenal hj bakhil dek kerana kedekutnya... kena pandang positif jugak..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!