Kak Bidan Official; menyediakan perkidmatan urutan tradisional Melayu utk wanita lepas bersalin.

10:43:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments



Page Facebook: Kak Bidan Official
Instagram: @kak.bidan
WhatsApps/SMS/Telegram: 017-206.6286

==============================================

Baru lepas bersalin atau menanti hari? Sally nak kongsikan dengan korang salah satu servis yang selalu dicari oleh orang yang baru lepas bersalin iaitu mengurut...Kak Bidan, merupakan satu servis dimana mereka membantu wanita khasnya selepas bersalin kembali sihat dan langsing dengan menyediakan perkhidmatan urutan tradisional Melayu berlandaskan perbidanan Islam dan patuh syariah terus ke rumah. Macam menarik kan?

Juruterapi perbidanan Kak Bidan terdiri daripada wanita melayu tempatan, yang menutup aurat serta mempunyai sijil kelayakan berkaitan yang diiktiraf. Perkhidmatan mereka ini meliputi kawasan di sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya, sebahagian negeri Selangor dan Negeri Sembilan.

Misi Kak Bidan ialah memastikan bakal-bakal ibu melengkapkan diri, mental dan fizikal sebelum bergelar ibu sehingga mereka menimang cahayamata. Mereka juga berkongsi maklumat dan ilmu tentang merancang kehamilan, cara menghadapi kehamilan, proses sebelum bersalin dan selepas bersalin secara Islamik.


Ini keratan akhbar daripada Harian Metro..haa...jangan tak percaya...mereka ni semua mmg profesional dan mahir dalam bidang mengurut. Kepada korang yang baru lepas bersalin, atau masih menunggu hari nak bersalin dan nak mencari orang untuk mengurut dirumah, boleh la cuba hubungi Kak Bidan.

Kak Bidan akan memastikan mereka;
1) Patuh Syariah
2) Tiada Caj Tersembunyi (Memang TIADA. GST pun tiada)
3) Juruterapi Wanita Beragama Islam
4) Aurat Terjaga
5) Tiada Paksaan

Selain daripada mengurut, mereka juga boleh tolong memasak menu makanan untuk mereka yang berpantang, serunding halia pun ada tau...yang best sekali Kak Bidan ada banyak tips dan berpengetahuan luas dalam menjaga mereka yang berpantang..

So, jangan lupa cari Kak Bidan untuk menjaga korang dalam pantang!

You Might Also Like

1 comment:

  1. Macam best je. Kena save ni untuk akan datang ni huhu.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!