Thursday, June 22, 2017

Hijab by Fasha Sandha (Printed Collection), hadiah untuk Raya tahun ni!



Alhamdulillah...syukur betul tahun ni...walaupun tak bekerja...masih lagi dapat beraya macam orang lain...tahun ni dapat beberapa sponsor untuk baju raya dan tudung raya..hehehe...macam yang korang nampak ni...koleksi Hijab by Fasha Sandha (Printed Collection)..

Sally dapat tudung ni daripada kenalan Sally...walaupun Hijab by Fasha Sandha (Printed Collection) by milyunir ni merupakan koleksi tahun 2016..tapi dah ada orang nak bagi kan...apa salahnya kita terima kan..hehehe...dapat la jugak tudung raya baru tanpa perlu keluar duit..hahaha


Sally dah cuba pakai yang warna pink...so far macam okay jugak laa...tapi yang warna biru tu agak tak terletak pada muka...susah jugak bila instant shawl ni dah siap dengan awning...susah nak selarikan dengan muka..hahahaha

Tudung pun kena dengan tema Sally tahun ni; merah mak ngah! hahahaha...macam mana persiapan raya? ke dah sampai kampung tu?

8 comments:

  1. taktau pulak fasha ada keluarkan tudung hihi

    //shfyqhazhr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...actually Sally pun tak tau...dah dapat ni haa baru tau :P

      Delete
  2. Wow beruntung Sally dapat tudung FS.. Cantik warna pink tu.. Terasa dah bahang Raya..

    Salam Aidilfitri Sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...yang cantik tu tudung..ihikkk...

      Selamat Hari Raya jugak! :D

      Delete
  3. cantikkk

    cici jarang pakai tudung ada awning . tak reti sangat .

    ReplyDelete
  4. bestnyaaaa dapat hadiah shawl raya freeee~~ cantik juga tudung tue ye Sally. <3

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!