Mini Jigsaw Puzzle dari Korea!

7:14:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments



Walaupun #SeketulSally ni agak cheapskate sikit kalau part nak beli souvenirs, tapi kalau ade benda yang menarik perhatian dia mesti akan beli jugak...Contohnya macam jigsaw puzzle kecil yang Sally beli kat Seoul bulan lepas..hihihi...


Besar ni je pun haa kotak dia..mmg kecik pun...tapi Sally tak perasan la ade berapa keping semua sekali..tapi mmg best main benda ni...Lama gila kot tak main jigsaw puzzle...bila nampak yang ni..baik mini tak mini mmg terus je tangan tu beli...padahal benda ni harga dia sama dengan satu meal Sally kat Seoul..hahaha


Incase kalau korang ke Seoul, nak beli benda ni...Sally sarankan puzzle ni beli kat Namdaemun, KRW 8,000 free frame...kalau kat Seoul Station, KRW 7,000 utk puzzle, KRW 6,000 utk frame...Jadilah pembeli yg bijak okay? Macam Sally...hahahaha...tapi sayangnya ade satu je masa Sally nak beli tu...jadinya...ini jela satu puzzle yang ada dalam simpanan Sally.

Korang suka main puzzle ke?

You Might Also Like

6 comments:

  1. PC suka jigsaw puzzle..bila dah siap tu rasa puas hati..lagi kalau yang halus halus...mencabar tapi seronok..

    ReplyDelete

  2. masa kecik je fae minat main jigsaw hehe

    ReplyDelete
  3. lama dh tak main jigsaw puzzle ni

    ReplyDelete
  4. lamanya tak main...mmg dlm list nk beli

    ReplyDelete
  5. Syok giler main puzzle tambah bila dapat siapkan.. Satu kepuasan yang ohsem..

    ReplyDelete
  6. jauh gileeeee beza harga !! hehe nasib awak gitau.. kalo x memang orang jumpa ingat dah habis murah la tu kat Seoul Station..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!